Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Medicina
Kanabis ulje - izrada, doziranje i djelovanje
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="mario339" data-source="post: 580393" data-attributes="member: 30235"><p>Vec sam bio pisao o tome ali da ponovim za rektalno uzimanje nisam siguran da djeluje jer studija koje je davno radjena koja pokazuje da je veca ucinkovitost kanbioida kad se uzima rektalnim putem je radjena sa sintetickim thc-om koji je topiv u vodi dok mi radimo sa prirodnim koji je jedino topiv u mastima a masti se tesko apsorbiraju putem portalne vene tako da ni sam nisam siguran dali djeluje ili ne ali ako se ima dovoljne kolicine ulja isplati se uvesti dodatne doze cepicima posto izostaje psihoativni ucinak to onda nije problem..za cepice se pokazao najbolji kakao maslac posto sa vecim kolicinama ulja ostaje kopaktan za razliku od kokosovog ulja koje mora biti zaledjeno da bi se mogao aplicirati tako da ako ste kuci onda nije problem ali ako se cepici trebaju nositi u bolnicu ili na putovanje onda sam kako maslac dolazi u obzir</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="mario339, post: 580393, member: 30235"] Vec sam bio pisao o tome ali da ponovim za rektalno uzimanje nisam siguran da djeluje jer studija koje je davno radjena koja pokazuje da je veca ucinkovitost kanbioida kad se uzima rektalnim putem je radjena sa sintetickim thc-om koji je topiv u vodi dok mi radimo sa prirodnim koji je jedino topiv u mastima a masti se tesko apsorbiraju putem portalne vene tako da ni sam nisam siguran dali djeluje ili ne ali ako se ima dovoljne kolicine ulja isplati se uvesti dodatne doze cepicima posto izostaje psihoativni ucinak to onda nije problem..za cepice se pokazao najbolji kakao maslac posto sa vecim kolicinama ulja ostaje kopaktan za razliku od kokosovog ulja koje mora biti zaledjeno da bi se mogao aplicirati tako da ako ste kuci onda nije problem ali ako se cepici trebaju nositi u bolnicu ili na putovanje onda sam kako maslac dolazi u obzir [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Medicina
Kanabis ulje - izrada, doziranje i djelovanje
Bottom