Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Medicina
Kanabis ulje - izrada, doziranje i djelovanje
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="karamela" data-source="post: 580301" data-attributes="member: 63560"><p>[USER=54538]@Sensi Star[/USER] hvala ti puno na odgovoru. Kemoterapiju podnosi jako loše, evo druga doza, tj. drugi dan i onkologinja je mami rekla - ja mu ovo više ne smijem davati jer ću ga ubiti.</p><p></p><p>Ljudi dragi, bila sam očajna danas, u komadima doslovno...S druge strane, čula sam se s drugaricom čiji muž prolazi identično i ona mi je rekla - on treba sada na kemo i ja molim boga da je odbije ili da mu nešto nađu da ne može na nju. Inače, njen muž je super na ulju. To mi je malo dalo snage.</p><p></p><p>Moj otac je 10 dana na ulju i nakon 5 dana je prvi put u nekoliko mjeseci imao normalnu stolicu. Čitam satima i satima o kemoterapiji i dolazim do bazičnog zaključka, naravno, bez namjere da povrijedim ili obeshrabrim ljude ovdje čiji najbliži ili sami idu na kemoterapiju - ubije ga da bi se vratio puno većom i razornijom snagom i dovršio svoj posao uz najgore moguće nus pojave.</p><p></p><p>Izgleda da je nama ostalo samo ulje. Je li to prokletstvo ili nada za iscjeljenje?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="karamela, post: 580301, member: 63560"] [USER=54538]@Sensi Star[/USER] hvala ti puno na odgovoru. Kemoterapiju podnosi jako loše, evo druga doza, tj. drugi dan i onkologinja je mami rekla - ja mu ovo više ne smijem davati jer ću ga ubiti. Ljudi dragi, bila sam očajna danas, u komadima doslovno...S druge strane, čula sam se s drugaricom čiji muž prolazi identično i ona mi je rekla - on treba sada na kemo i ja molim boga da je odbije ili da mu nešto nađu da ne može na nju. Inače, njen muž je super na ulju. To mi je malo dalo snage. Moj otac je 10 dana na ulju i nakon 5 dana je prvi put u nekoliko mjeseci imao normalnu stolicu. Čitam satima i satima o kemoterapiji i dolazim do bazičnog zaključka, naravno, bez namjere da povrijedim ili obeshrabrim ljude ovdje čiji najbliži ili sami idu na kemoterapiju - ubije ga da bi se vratio puno većom i razornijom snagom i dovršio svoj posao uz najgore moguće nus pojave. Izgleda da je nama ostalo samo ulje. Je li to prokletstvo ili nada za iscjeljenje? [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Medicina
Kanabis ulje - izrada, doziranje i djelovanje
Bottom