Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Medicina
Kanabis ulje - izrada, doziranje i djelovanje
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="RAMSAN" data-source="post: 579447" data-attributes="member: 63251"><p>Godinu dana! A joj, a onda cu morati svoje raditi. A o tome nista ne znam. Dobro, nauciti cu i to. Ali nisam mislila toliko da ce morati biti na gramu. Citala sam, doza od 60, 120 ili 180 grama, ali godinu se nisam nadala. Ali smisliti cemo nesto. Sve za mog taju. On tako voli zivot, jako je energican, uvijek je party maker, bez njega nema zabave i ima samo 61 godinu. </p><p>Strasno je sve ovo, strasno....</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="RAMSAN, post: 579447, member: 63251"] Godinu dana! A joj, a onda cu morati svoje raditi. A o tome nista ne znam. Dobro, nauciti cu i to. Ali nisam mislila toliko da ce morati biti na gramu. Citala sam, doza od 60, 120 ili 180 grama, ali godinu se nisam nadala. Ali smisliti cemo nesto. Sve za mog taju. On tako voli zivot, jako je energican, uvijek je party maker, bez njega nema zabave i ima samo 61 godinu. Strasno je sve ovo, strasno.... [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Medicina
Kanabis ulje - izrada, doziranje i djelovanje
Bottom