Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Medicina
Kanabis ulje - izrada, doziranje i djelovanje
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="RAMSAN" data-source="post: 579386" data-attributes="member: 63251"><p>@cill, [USER=30235]@mario339[/USER] </p><p>Jucer je tata ima msct pa je moguca nervoza. Sad cekamo nalaz. Zadnji msct je bio u 7 mjesecu koji nije pokazao metastaze, ali je tumor bio velik. Od tada, kao sto rekoh, promjena prehrane, ulje, b17, graviola, aloa, noni, ahcc i psa je bio sa 700 pa na 8, ali je opet u dosao do 49 iako smo vec na 25 digli na gram i dalje se dizao do 49. Dodali smo CBD prije 20-tsk dana pa cemo ici na psa u ponedjeljak. Ali radio je nedavno MR i nema niceg, cisto je. A lani su uz MR nasli metu na ledjima, operirali i rekli da nece na noge, a moj tajo hoda i po par km dnevno, vozi... stvarno je borac. E sad da vidimo jos i taj msct. </p><p>U pravu ste mislim da je bila nervoza, ali u ovakvim situacijama covjek reagira na svaku sitnicu. Svi smo prestravljeni i u strahu vec 9 mjeseci. Koristili smo 60 grama od 07.07.-06.10. Poslije 3 zrna rize, ali kao sto rekoh psa dosao na 25. 13.01. Opet na gram, a 28.02. psa 49. Dodali smo cbd 08.03. pa cemo vidjeti sad... stvarno ne znam. Da, znam u pravu ste, psa moze i zbog drugih stvari rasti.</p><p>Oprostite na ovako opsirnom pisanju i ponavljanju, ali ocajna sam. A ni ne znam gdje sam sto pisala, jer mi je ovo prvi forum u zivotu pa eto htjela sam da vidite tocan tijek svega...ali evo drugi tjedan cemo biti pametniji.... a minuta godina</p><p>Hvala puno</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="RAMSAN, post: 579386, member: 63251"] @cill, [USER=30235]@mario339[/USER] Jucer je tata ima msct pa je moguca nervoza. Sad cekamo nalaz. Zadnji msct je bio u 7 mjesecu koji nije pokazao metastaze, ali je tumor bio velik. Od tada, kao sto rekoh, promjena prehrane, ulje, b17, graviola, aloa, noni, ahcc i psa je bio sa 700 pa na 8, ali je opet u dosao do 49 iako smo vec na 25 digli na gram i dalje se dizao do 49. Dodali smo CBD prije 20-tsk dana pa cemo ici na psa u ponedjeljak. Ali radio je nedavno MR i nema niceg, cisto je. A lani su uz MR nasli metu na ledjima, operirali i rekli da nece na noge, a moj tajo hoda i po par km dnevno, vozi... stvarno je borac. E sad da vidimo jos i taj msct. U pravu ste mislim da je bila nervoza, ali u ovakvim situacijama covjek reagira na svaku sitnicu. Svi smo prestravljeni i u strahu vec 9 mjeseci. Koristili smo 60 grama od 07.07.-06.10. Poslije 3 zrna rize, ali kao sto rekoh psa dosao na 25. 13.01. Opet na gram, a 28.02. psa 49. Dodali smo cbd 08.03. pa cemo vidjeti sad... stvarno ne znam. Da, znam u pravu ste, psa moze i zbog drugih stvari rasti. Oprostite na ovako opsirnom pisanju i ponavljanju, ali ocajna sam. A ni ne znam gdje sam sto pisala, jer mi je ovo prvi forum u zivotu pa eto htjela sam da vidite tocan tijek svega...ali evo drugi tjedan cemo biti pametniji.... a minuta godina Hvala puno [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Medicina
Kanabis ulje - izrada, doziranje i djelovanje
Bottom