Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Medicina
Kanabis ulje - izrada, doziranje i djelovanje
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="karamela" data-source="post: 579217" data-attributes="member: 63560"><p>Zdravo svima,</p><p>prvo želim da iskažem veliko zadovoljstvo i sreću što sam naišla na ovaj sjajni forum. Dugo vas čitam, a evo sada sam se odlučila da vam pišem. Želim da poželim sreću i iskažem podršku svima koji se liječe uljem i dr. preparatima od kanabisa. Moj put liječenja kanabisom je bio izrazito interesantan i uspješan. Inhaliranjem uspješno simptomatski liječim palmo-plantarnu psorijazu i išijas. Nedavno je mom ocu dijagnosticiran kancer debelog crijeva - adenokarcinoma gradus 2 sa metastazama na jetri pa smo se odlučili, između ostalog, na ulje od kanabisa. Došli smo do provjerenog izvora i ulja dobre kvalitete koje je, prema mojim informacijama i testirano na kvalitet. Terapija je 90 dana, standardni RSO protokol. pošto moj otac koristi i neke lijekove za srce, odlučila sam se da krenem s manjom dozom od pola zrna riže pred spavanje - što je sinoć i uzeo. Ne znam da li je do njegovog subjektivnog osjećaja, ali i nakon 2 sata nakon konzumacije nije osjetio nikakav high momenat. Malo je bio veseliji i opušteniji, odspavao do ujutro, ujutro je bio malo pospan, a pritisak i otkucaji srca znatno sniženi i normalni. Večeras razmišljam o tome da mu dam preporučenu dozu od cijelog zrna riže. pitam se da li ovo ulje uopće djeluje na njega obzirom da nikad u životu nije bio u kontaktu s THC-om. Razmišljala sam o tome da mu i receptori nisu bili dovoljno stimulirani... Ja sam se baš pripremala na to da će čovjek baš biti high, ali on samo nekako opušten. Ima li neko slično iskustvo ili neki savjet? Čitam da početnici koji nikad nisu konzumirali kanabis baš imaju high momenat od ulja, ali ovaj moj ćale prvi put nešto kao da ga je slabo osjetio... :/ Da napomenem da sam mu iscijedila pola zrna riže na komadić banane da mu ne bude previše gorko, stavio je pod jezik, malo protrljao desni i progutao. Koja je najbolja metoda oralne primjene da se što više sadržaja apsorbuje? Kaže da mu nije gorko pa razmišljam da ga večeras samo onako proguta. Hvala unaprijed na savjetima i odgovorima.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="karamela, post: 579217, member: 63560"] Zdravo svima, prvo želim da iskažem veliko zadovoljstvo i sreću što sam naišla na ovaj sjajni forum. Dugo vas čitam, a evo sada sam se odlučila da vam pišem. Želim da poželim sreću i iskažem podršku svima koji se liječe uljem i dr. preparatima od kanabisa. Moj put liječenja kanabisom je bio izrazito interesantan i uspješan. Inhaliranjem uspješno simptomatski liječim palmo-plantarnu psorijazu i išijas. Nedavno je mom ocu dijagnosticiran kancer debelog crijeva - adenokarcinoma gradus 2 sa metastazama na jetri pa smo se odlučili, između ostalog, na ulje od kanabisa. Došli smo do provjerenog izvora i ulja dobre kvalitete koje je, prema mojim informacijama i testirano na kvalitet. Terapija je 90 dana, standardni RSO protokol. pošto moj otac koristi i neke lijekove za srce, odlučila sam se da krenem s manjom dozom od pola zrna riže pred spavanje - što je sinoć i uzeo. Ne znam da li je do njegovog subjektivnog osjećaja, ali i nakon 2 sata nakon konzumacije nije osjetio nikakav high momenat. Malo je bio veseliji i opušteniji, odspavao do ujutro, ujutro je bio malo pospan, a pritisak i otkucaji srca znatno sniženi i normalni. Večeras razmišljam o tome da mu dam preporučenu dozu od cijelog zrna riže. pitam se da li ovo ulje uopće djeluje na njega obzirom da nikad u životu nije bio u kontaktu s THC-om. Razmišljala sam o tome da mu i receptori nisu bili dovoljno stimulirani... Ja sam se baš pripremala na to da će čovjek baš biti high, ali on samo nekako opušten. Ima li neko slično iskustvo ili neki savjet? Čitam da početnici koji nikad nisu konzumirali kanabis baš imaju high momenat od ulja, ali ovaj moj ćale prvi put nešto kao da ga je slabo osjetio... :/ Da napomenem da sam mu iscijedila pola zrna riže na komadić banane da mu ne bude previše gorko, stavio je pod jezik, malo protrljao desni i progutao. Koja je najbolja metoda oralne primjene da se što više sadržaja apsorbuje? Kaže da mu nije gorko pa razmišljam da ga večeras samo onako proguta. Hvala unaprijed na savjetima i odgovorima. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Medicina
Kanabis ulje - izrada, doziranje i djelovanje
Bottom