Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Medicina
Kanabis ulje - izrada, doziranje i djelovanje
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="RAMSAN" data-source="post: 576507" data-attributes="member: 63251"><p>Molim te, je li moze pitanje. Nova sam ovdje i niti ne znam kako da stavim post na glavni zid. Tata mi ima tumor prostate. Lani u 6 mjesecu smo otkrili jer nije mogao hodati pa su otkrili metastaze na ledjima. PSA mu je bio 700. Operirali su ga i cim je dosao kuci krenuli smo sa uljem. Rekli su da vjerovatno nece na noge. Radio je scintigrafiju sceleta (pregled svih i najmanjih kostiju) i nije bilo vise metastaza. Radili su CT trupa nije bilo metastaza. I kao sto rekoh, kad je dosao kuci krenuli smo sa uljem dana 07.07. Do 06.10. uzeo je dozu od 60 gr, ali smo koristi jos po gram na dan do 19.10.,a 11.10. PSA bio je 8. Bili smo jako sretni. Mislili smo to je to. I smanjili smo dozu na 3x2 zrna rize. U 11 mjesecu prohodao samostalnu u 12 voziti auto. Ali PSA je poceo rasti i 03.01. je bio 25. Poceli smo povecavati dozu i od 13.01. dosli na gram. I cijelo vrijeme uzima gram, ali je PSA 28.02. bio 49 Jako smo zabrinuti. Zasto raste, a vec skoro puna 2 mjeseca koristi gram. Molim te, ako nesto znas. Mislila sam sad jos nadodati i cisti CBD 50%. Molim Vas, sto mislite o tome. Bilo tko, ako nesto zna.</p><p>Puuuno hvala</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="RAMSAN, post: 576507, member: 63251"] Molim te, je li moze pitanje. Nova sam ovdje i niti ne znam kako da stavim post na glavni zid. Tata mi ima tumor prostate. Lani u 6 mjesecu smo otkrili jer nije mogao hodati pa su otkrili metastaze na ledjima. PSA mu je bio 700. Operirali su ga i cim je dosao kuci krenuli smo sa uljem. Rekli su da vjerovatno nece na noge. Radio je scintigrafiju sceleta (pregled svih i najmanjih kostiju) i nije bilo vise metastaza. Radili su CT trupa nije bilo metastaza. I kao sto rekoh, kad je dosao kuci krenuli smo sa uljem dana 07.07. Do 06.10. uzeo je dozu od 60 gr, ali smo koristi jos po gram na dan do 19.10.,a 11.10. PSA bio je 8. Bili smo jako sretni. Mislili smo to je to. I smanjili smo dozu na 3x2 zrna rize. U 11 mjesecu prohodao samostalnu u 12 voziti auto. Ali PSA je poceo rasti i 03.01. je bio 25. Poceli smo povecavati dozu i od 13.01. dosli na gram. I cijelo vrijeme uzima gram, ali je PSA 28.02. bio 49 Jako smo zabrinuti. Zasto raste, a vec skoro puna 2 mjeseca koristi gram. Molim te, ako nesto znas. Mislila sam sad jos nadodati i cisti CBD 50%. Molim Vas, sto mislite o tome. Bilo tko, ako nesto zna. Puuuno hvala [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Medicina
Kanabis ulje - izrada, doziranje i djelovanje
Bottom