Pa da. Pokusajte. Tumori su vrlo jedinstveni zato mislim da “standardne” terapije nisu uspjesne. Stvar je imuniteta, u jednom trenutku je pokleknuo i dogodio se tumor. Kako sprijeciti povrat je pitanje svih pitanja.
Ja sam operirana pa svejedno nemogu doci do sebe jos uvijek jer je rijec o tumoru koji se cesto vraca i tesko ga se rijesiti. Ima prezivjelih koji ni sami ne znaju kako su uopce prezivjeli ali statistike su jakoo lose. Ima vrlo zanimljivih knjiga gdje su opisani slucajevi spontane remisije kod raznih tumora vrijedi procitati.
Prehrana- ja sam izbacila šećer i meso, bijelo brasno.uvela povrce i voće. Od dodataka vecinom stvari za jetru silimarin, artemisin,probiotici i enzimi te rso. Imam rezultat genetickog testiranja temeljem kojeg je odreden precizan lijek kojeg ne koristim.
gle onda ulje nije kvalitetno. Ja sam kupila prvo ulje - nula bodova. Drugo ulje sam uzela pola zrna i onako nista pa onda jedno i pol i ubilo me. Povracanje, mucnina kao tesko pijanstvo. Sada vec imam malu toleranciju. Iako ja nisam na terapijskoj dozi vec nekoj izmedu jer po pet ct-u i markerima sam ok. Idem jos malo opet na kontrolu.