Hvala vam puno na odgovoru. Idemo u borbu. Imam još 20 g ulja White widow i cheees sa 90 posto THC . Pa krečemo polako sa četvrt zrna riže.Sta vise ima smisla to je vijecito pitanje na koje jedino sami svako za sebe jedino moze pronaci odgovor. Sto se tice ulja definitivno pomaze u puno stvari ali najveci problem je sto se moraju unijeti velike kolicine da bi uspijelo imati nekoga efekta a to je jedan od najvecih problema za napravit jer mnogi nemaju snage za dostici toleranciju na velike doze i odustaju..ja znam koliko moze biti neugodno kad te ulje smlati jer vise puta sam to prezivio sa sobom i obitelji ali znam da je moguce i poznam puno ljudi koji su bili na dozama vecim od 1 ml ali su na kraju funkcionorali i imali rezultate ali za to se treba dobro pripremiti psihicki i osigurati si kvalitetno ulje, ici dana po dan i sve je moguce.
To bi ja radio da se nadjem u takvoj situaciji jer sta drugo ostaje kad predaja nije opcija...
Hvala vam još jednom.
Još jedno pitanje . Zbog bolova upotrebljavamo oijumske flastere. dali to ide sa uljem ? Hvala
Hvala puno na odgovoru. Poštovanje.Da si osiguramo kvalitetno ulje moramo ga napraviti sami, a za to moramo uzgojiti nekoliko biljaka. Ako smo postavili prioritete uspjet ćemo (uz pomoć mentora i kvalitetnih ljudi sa foruma). To isto tako iziskuje određeno vrijeme, pa ako je čovjek u žurbi gubi smopouzdanje. A ima još jedna važna stavka, a to je da to ulje možda i neće biti učinkovito pa ga treba zamjeniti. U današnjoj količini orig. vrsta i hibrida i nije se tako jednostavno snaći. Ulje kanabisa je za lječenje nešto najbolje šta postoji, međutim ima isto tako veliku ulogu za poboljšanje kvalitete života (strahovi, nesanice, upale etc.)