Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Marihuana FAQ
Kako sam prevario test na THC
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="djexnai" data-source="post: 769014" data-attributes="member: 79332"><p>Zdravo svima, dugo vec ulazim ponekad ovde ali evo konacno sam i ja napravio account. Nesto sto sam uvek hteo ovde da okacim je moje iskustvo sa testom na vutru tj. THC. U trenutku kad su me moji uhvatili ja sam pre toga pusio redovno, sigurno vise od godinu dana, svaki dan. I taj dan kad su saznali a ja sam naravno sve poricao rekli su mi da ce da me vode na testiranje isti taj dan. Znaci to je bilo jutro, ja sam se testirao negde oko 5-6 popodne. Ja sam mislio da nema sanse da se bilo kako ocistim za tako kratko vreme ali sam hteo da probam barem nesto. Jedina stvar koju sam uradio je nalivao se vodom, konstantno... Isao sam da pisam kao lud, i samo sam nastavljao da pijem vodu na silu... Odem ja na test i ispisam se, pisacka je bila skroz providna bez boje i mirisa. Kupim ja posle rezultate kad ono negativan... Ako neko zna kako je ovo uopste moguce, jer ja sam mislio da je nemoguce neka napise.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="djexnai, post: 769014, member: 79332"] Zdravo svima, dugo vec ulazim ponekad ovde ali evo konacno sam i ja napravio account. Nesto sto sam uvek hteo ovde da okacim je moje iskustvo sa testom na vutru tj. THC. U trenutku kad su me moji uhvatili ja sam pre toga pusio redovno, sigurno vise od godinu dana, svaki dan. I taj dan kad su saznali a ja sam naravno sve poricao rekli su mi da ce da me vode na testiranje isti taj dan. Znaci to je bilo jutro, ja sam se testirao negde oko 5-6 popodne. Ja sam mislio da nema sanse da se bilo kako ocistim za tako kratko vreme ali sam hteo da probam barem nesto. Jedina stvar koju sam uradio je nalivao se vodom, konstantno... Isao sam da pisam kao lud, i samo sam nastavljao da pijem vodu na silu... Odem ja na test i ispisam se, pisacka je bila skroz providna bez boje i mirisa. Kupim ja posle rezultate kad ono negativan... Ako neko zna kako je ovo uopste moguce, jer ja sam mislio da je nemoguce neka napise. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Marihuana FAQ
Kako sam prevario test na THC
Bottom