Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Marihuana FAQ
Kako sam prevario test na THC
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Soze" data-source="post: 734568" data-attributes="member: 63042"><p>Ne znam, realna je prica da ostaje thc u mokraci 30 dana max, ako se unosi na standard nacin (pusenje). To za ulje ne znam nisam nikad probao. Al sto se tice pusenja hedova, mjesec dana po mom iskustvu je bilo jednom u zivotu. Svaki ostali put nije prelazilo 15 dana. Pusac sam sa 10g iskustva, i kad pusim zgazim sto bi se reklo sve. Ono imam 15g, gruvam dok ne zaspem . Jednom sam se morao ekspresno ocistit se u 10 dana, i uspio sam pomocu unosa 6L vode dnevno(i tako 3 dana) ocistit se za 8 dana. Nemoj im davat prvi plaz mokrace, pij tecnosti i mokri . Srecno!</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Soze, post: 734568, member: 63042"] Ne znam, realna je prica da ostaje thc u mokraci 30 dana max, ako se unosi na standard nacin (pusenje). To za ulje ne znam nisam nikad probao. Al sto se tice pusenja hedova, mjesec dana po mom iskustvu je bilo jednom u zivotu. Svaki ostali put nije prelazilo 15 dana. Pusac sam sa 10g iskustva, i kad pusim zgazim sto bi se reklo sve. Ono imam 15g, gruvam dok ne zaspem . Jednom sam se morao ekspresno ocistit se u 10 dana, i uspio sam pomocu unosa 6L vode dnevno(i tako 3 dana) ocistit se za 8 dana. Nemoj im davat prvi plaz mokrace, pij tecnosti i mokri . Srecno! [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Marihuana FAQ
Kako sam prevario test na THC
Bottom