Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Marihuana FAQ
Kako sam prevario test na THC
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="SerbianBobMarley" data-source="post: 626912" data-attributes="member: 67764"><p>Hoću sa vama da podelim svoju priču, u slučaju da budete u situaciji kao ja...</p><p>Duvao sam jedan period jako često, svaki dan po joint, i matorci su me provalili posle nekog vremena radili mi test i bio sam pozitivan, nakon toga dug period nisam pušio, puna 3 meseca bez i jednog dima, ali posle sam se opustio i uzeo par dimova i moji nisu provalili, nakon toga još par i opet ista situacija, i poslednji put sam ispušio pola jointa, posle čega i dalje nisu sumnjali, ali nakon par dana došao sam sa žurke na kojoj nisam uzimao marihuanu, stigao kući i majka je umislila da sam napušen kao zmaj, to je bilo tačno 10 dana od moje poslednje konzumacije i rekla mi je da ću sutra ujutru raditi test. Ja nisam bio siguran da li sam negativan ali sam verovao u to da jesam. Ipak sam odlučio da se čistim te noći, popio sam 2 tablete aktivnog uglja i 8 l vode za noć, sutra ujutru bio sam pozitivan. Nisam znao šta da kažem i u deliću sekunde pala mi je na pamet stvar koja me je izvukla. Rekao sam da test nije ispravan, lagao ih, kleo se u sve živo i pošto mi je palo na pamet da je THC najkraće u krvi rekao sam da hoću u dom zdravlja i da hoću test krvi. Moji su donekle poverovali i odveli me u bolnicu, gde su mi izvadili krv u kojoj se nije nalazio ni jedan jedini procenat THC-a tako da imajte na umu da je THC u mokraći mnogo duže nego u krvi i ako ste u sličnoj situaciji pokušajte sa mojom pričom...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="SerbianBobMarley, post: 626912, member: 67764"] Hoću sa vama da podelim svoju priču, u slučaju da budete u situaciji kao ja... Duvao sam jedan period jako često, svaki dan po joint, i matorci su me provalili posle nekog vremena radili mi test i bio sam pozitivan, nakon toga dug period nisam pušio, puna 3 meseca bez i jednog dima, ali posle sam se opustio i uzeo par dimova i moji nisu provalili, nakon toga još par i opet ista situacija, i poslednji put sam ispušio pola jointa, posle čega i dalje nisu sumnjali, ali nakon par dana došao sam sa žurke na kojoj nisam uzimao marihuanu, stigao kući i majka je umislila da sam napušen kao zmaj, to je bilo tačno 10 dana od moje poslednje konzumacije i rekla mi je da ću sutra ujutru raditi test. Ja nisam bio siguran da li sam negativan ali sam verovao u to da jesam. Ipak sam odlučio da se čistim te noći, popio sam 2 tablete aktivnog uglja i 8 l vode za noć, sutra ujutru bio sam pozitivan. Nisam znao šta da kažem i u deliću sekunde pala mi je na pamet stvar koja me je izvukla. Rekao sam da test nije ispravan, lagao ih, kleo se u sve živo i pošto mi je palo na pamet da je THC najkraće u krvi rekao sam da hoću u dom zdravlja i da hoću test krvi. Moji su donekle poverovali i odveli me u bolnicu, gde su mi izvadili krv u kojoj se nije nalazio ni jedan jedini procenat THC-a tako da imajte na umu da je THC u mokraći mnogo duže nego u krvi i ako ste u sličnoj situaciji pokušajte sa mojom pričom... [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Marihuana FAQ
Kako sam prevario test na THC
Bottom