Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Marihuana FAQ
Kako sam prevario test na THC
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Begaaj" data-source="post: 593791" data-attributes="member: 57994"><p>Cao ljudi, evo naso sam topic pa da spodelim moje iskustvo.</p><p></p><p>U pitanji toga, nije da sam prevario test thc nego jednostavno se desilo ajde da me moji testiraju i sve to u casici urin itd, ali ja bio siguran da cu biti pozitivan pa sad jebes ga, i to sam im i reko. Ali kad lepo vidim posle nekoliko minuta vidim da je test negativan i sam se bas zacudio, sta kako?</p><p></p><p>Epa nisam uopste ni siguran u cemu je bilo sve to i zasto je pokazalo negativno, a pusio sam nedelju dana pre testa, celu nedelju svako vece po 3-4 jointa. I bio siguran, bem ga bicu pozitivan.</p><p>Kad sad bolje razmislim, zasto sam ispao negativan?</p><p>Bili smo s caletom do jedne banje kod nas, izvorska voda i tamo idu ljudi pune vodu, sto i jeste bas izvorska prirodna voda koja sadrzi jod u njenom sustavu i pomaze pri raznih bolesti (ne sad kao rak i neke teze bolesti), leci reumu, isto pomaze pri nervoze i drugih negativnih stanja ili tegoba.</p><p></p><p>Napunili mi 2 gajbe i dosli kuci, i ja tako svaki dan pijem samo tu vodu, tu tamo pijem i iz cesme (dosta odvratnija voda), i mislim ajde sve u redu. Ali kad sad bolje razmislim, mozda je i to neki faktor da uradi tako nesto, sto i stvarno mislim tako, da mi je pomogla da nekako se manem ove situacije i da sve napokon bude u redu. A sad jeste, dosta sam jeo paradajza, pravio jednom dvaput vocni smuti, uobicajenih salata itd, sto i to isto mislim da je pomoglo. Ali glavna je ta voda mislim koja sadrzi prirodan jod i da ona cisti telo. Tako da ako negde u vasoj blizini ima toga, mislim da bi stvarno bilo od pomoci, i da to pijete. To je to uglavnom.</p><p></p><p>Nadam se da sam pomogao ovim. </p><p>Pozz</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Begaaj, post: 593791, member: 57994"] Cao ljudi, evo naso sam topic pa da spodelim moje iskustvo. U pitanji toga, nije da sam prevario test thc nego jednostavno se desilo ajde da me moji testiraju i sve to u casici urin itd, ali ja bio siguran da cu biti pozitivan pa sad jebes ga, i to sam im i reko. Ali kad lepo vidim posle nekoliko minuta vidim da je test negativan i sam se bas zacudio, sta kako? Epa nisam uopste ni siguran u cemu je bilo sve to i zasto je pokazalo negativno, a pusio sam nedelju dana pre testa, celu nedelju svako vece po 3-4 jointa. I bio siguran, bem ga bicu pozitivan. Kad sad bolje razmislim, zasto sam ispao negativan? Bili smo s caletom do jedne banje kod nas, izvorska voda i tamo idu ljudi pune vodu, sto i jeste bas izvorska prirodna voda koja sadrzi jod u njenom sustavu i pomaze pri raznih bolesti (ne sad kao rak i neke teze bolesti), leci reumu, isto pomaze pri nervoze i drugih negativnih stanja ili tegoba. Napunili mi 2 gajbe i dosli kuci, i ja tako svaki dan pijem samo tu vodu, tu tamo pijem i iz cesme (dosta odvratnija voda), i mislim ajde sve u redu. Ali kad sad bolje razmislim, mozda je i to neki faktor da uradi tako nesto, sto i stvarno mislim tako, da mi je pomogla da nekako se manem ove situacije i da sve napokon bude u redu. A sad jeste, dosta sam jeo paradajza, pravio jednom dvaput vocni smuti, uobicajenih salata itd, sto i to isto mislim da je pomoglo. Ali glavna je ta voda mislim koja sadrzi prirodan jod i da ona cisti telo. Tako da ako negde u vasoj blizini ima toga, mislim da bi stvarno bilo od pomoci, i da to pijete. To je to uglavnom. Nadam se da sam pomogao ovim. Pozz [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Marihuana FAQ
Kako sam prevario test na THC
Bottom