Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Marihuana FAQ
Kako sam prevario test na THC
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Ihtus" data-source="post: 558523" data-attributes="member: 56090"><p>.....prije skoro godinu dana sam započeo s tom temom, jer sam kao i većina nas ovdje prisutnih involviran u tu tematiku, i vidim da mnogi brinu o istim "problematičnim situacijama"....mnogo toga je već napisano, dosta korisnih stvari, ali informiranosti nikad kraja, jer je to jedino rješenje koje može biti spasonosno u takvim situacijama...prije negoli napišem nekoliko stvari vezano uz kontekst teme, moram spomenuti, zanimljivu koincidenciju (ako je to koincidencija, a ja sam pomalo skeptičan u vezi toga!), koja se dogodila u međuvremenu dok se ovdje razvijala rasprava o toj problematici i/ili temi....čim sam započeo temu, i nakon toga je nekoliko osoba dalo svoje sugestije vezano uz isto, saznao sam da su se "službeni organi" raspitivali kod doktora, u mjestu u kojem živim, koji su donekle upućeni u tu problematiku, kakve sve metode postoje za testiranje, jer je testiranje sline - citat: "nepouzdan"....iz toga mogu, skoro nedvojbeno zaključiti, da i "oni" čitaju ove tekstove, pa nastoje biti u određenoj prednosti....vjerojatno ćete se složiti samnom, da tematika je prilično zanimljiva, i svi mi tražimo neku vrstu čarobne formule, koja bi nas oslobodila neizvjesnosti....vezano uz to, želim vam svima napomenuti, da će propisi, zakoni, norme i sl. vezane uz to biti sve rigorozniji i temeljitiji, zato savjetujem svima da se na vrijeme dobro informiraju, da uvijek budu pripravni i dobro informirani, jer u protivnom će se prije ili kasnije susresti s neželjenom situacijom....tražite informacije na Netu, od poznanika koji imaju takvo iskustvo ili bilo koga tko vam može dati bilo kakav smislen savjet, prije negoli što upadnete u probleme, a realno gledajući, ti problemi i nisu baš bezazleni; osobito ljudima koji su navikli biti vozači i kojima se ne plaćaju ne baš male kazne za takve prekršaje....što se tiče testiranja na slinu, listerin je vjerojatno djelotvoran, i dok ne otkrijete nešto bolje, imajte ga uvijek pri ruci....na temelju iskustva poznanika, recimo "iz druge ruke", on je prošao testiranje urina, jer je uspio ubaciti malu količinu također listerina (bezbojnog) u urin, pa je ispao "negativan"....smislite način kako, ako do toga dođe, prilikom davanja uzorka urina, ubaciti unutra ili navedeni listerin, ili bilo koju toksičnu tvar (u neprimjetnim količinama), koja je dovoljno snažna, da uzorak urina bude neobradljiv...npr. medicinski alkohol...par kapi je dovoljno...testeri su osmišljeni da prepoznaju samo urin, i kada naiđu na neku toksičnu tvar, poput navedenih, jednostavno se "zbune", jer nisu predviđeni reagirati na takve supstance, pa ne mogu očitati pravo stanje stvari, pa pokazuju ili skroz negativno, ili pokazuju kao da su neispravni (a nakon toga, nema ponavljanja, ne možete više p**** i gotovo)....to je iskustvo nekoliko mojih poznanika...a što se tiče, vađenja krvi, uvijek se možete pozvati na prigovor savjesti - ne dajete i ne primate krv - i nitko vas ne može prisiliti na isto....</p><p>na kraju, ono što sam već naveo, tražite rješenje tako dugo dok ga ne nađete, budite inventivni, koristite maštu, sve dok ne pronađete odgovarajuće rješenje....a za sve postoji rješenje, tako i za to!!!</p><p>osim toga, možete i sami kupiti takav tester u ljekarni, pa esperimentirajte dok ne nađete modus, uz misao da je uvijek biti dobro korak ispred.....sve dok se ne nađete u takvoj situaciji....</p><p>sretno svima.....</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Ihtus, post: 558523, member: 56090"] .....prije skoro godinu dana sam započeo s tom temom, jer sam kao i većina nas ovdje prisutnih involviran u tu tematiku, i vidim da mnogi brinu o istim "problematičnim situacijama"....mnogo toga je već napisano, dosta korisnih stvari, ali informiranosti nikad kraja, jer je to jedino rješenje koje može biti spasonosno u takvim situacijama...prije negoli napišem nekoliko stvari vezano uz kontekst teme, moram spomenuti, zanimljivu koincidenciju (ako je to koincidencija, a ja sam pomalo skeptičan u vezi toga!), koja se dogodila u međuvremenu dok se ovdje razvijala rasprava o toj problematici i/ili temi....čim sam započeo temu, i nakon toga je nekoliko osoba dalo svoje sugestije vezano uz isto, saznao sam da su se "službeni organi" raspitivali kod doktora, u mjestu u kojem živim, koji su donekle upućeni u tu problematiku, kakve sve metode postoje za testiranje, jer je testiranje sline - citat: "nepouzdan"....iz toga mogu, skoro nedvojbeno zaključiti, da i "oni" čitaju ove tekstove, pa nastoje biti u određenoj prednosti....vjerojatno ćete se složiti samnom, da tematika je prilično zanimljiva, i svi mi tražimo neku vrstu čarobne formule, koja bi nas oslobodila neizvjesnosti....vezano uz to, želim vam svima napomenuti, da će propisi, zakoni, norme i sl. vezane uz to biti sve rigorozniji i temeljitiji, zato savjetujem svima da se na vrijeme dobro informiraju, da uvijek budu pripravni i dobro informirani, jer u protivnom će se prije ili kasnije susresti s neželjenom situacijom....tražite informacije na Netu, od poznanika koji imaju takvo iskustvo ili bilo koga tko vam može dati bilo kakav smislen savjet, prije negoli što upadnete u probleme, a realno gledajući, ti problemi i nisu baš bezazleni; osobito ljudima koji su navikli biti vozači i kojima se ne plaćaju ne baš male kazne za takve prekršaje....što se tiče testiranja na slinu, listerin je vjerojatno djelotvoran, i dok ne otkrijete nešto bolje, imajte ga uvijek pri ruci....na temelju iskustva poznanika, recimo "iz druge ruke", on je prošao testiranje urina, jer je uspio ubaciti malu količinu također listerina (bezbojnog) u urin, pa je ispao "negativan"....smislite način kako, ako do toga dođe, prilikom davanja uzorka urina, ubaciti unutra ili navedeni listerin, ili bilo koju toksičnu tvar (u neprimjetnim količinama), koja je dovoljno snažna, da uzorak urina bude neobradljiv...npr. medicinski alkohol...par kapi je dovoljno...testeri su osmišljeni da prepoznaju samo urin, i kada naiđu na neku toksičnu tvar, poput navedenih, jednostavno se "zbune", jer nisu predviđeni reagirati na takve supstance, pa ne mogu očitati pravo stanje stvari, pa pokazuju ili skroz negativno, ili pokazuju kao da su neispravni (a nakon toga, nema ponavljanja, ne možete više p**** i gotovo)....to je iskustvo nekoliko mojih poznanika...a što se tiče, vađenja krvi, uvijek se možete pozvati na prigovor savjesti - ne dajete i ne primate krv - i nitko vas ne može prisiliti na isto.... na kraju, ono što sam već naveo, tražite rješenje tako dugo dok ga ne nađete, budite inventivni, koristite maštu, sve dok ne pronađete odgovarajuće rješenje....a za sve postoji rješenje, tako i za to!!! osim toga, možete i sami kupiti takav tester u ljekarni, pa esperimentirajte dok ne nađete modus, uz misao da je uvijek biti dobro korak ispred.....sve dok se ne nađete u takvoj situaciji.... sretno svima..... [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Marihuana FAQ
Kako sam prevario test na THC
Bottom