Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Marihuana FAQ
Kako sam prevario test na THC
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="dandin" data-source="post: 558494" data-attributes="member: 56411"><p>ja sam se davne 2012 bilo mi 18 god toga rijesio jednostavno da sam otisao u apoteku kupio flasicu za urin te poslije toga se odvezao autom do teretane kako bi dao prijatelju koji je bio na treningu thc negativan da se popisa.....lijepo otisao u bolnicu i oni me sa plasticnom casom poslali u wc i ja samo iz flase koja je bila u dzepu od jakne prelio u tu plasticnu casu....sve bilo gotovo za 10 min, srecom nije ova sto je to radila skontala da je urin bio hladan imala je rukavice i drzala za vrh case....toga me bilo najvise strah....testiranje mi je bilo za pomorsku iskaznicukad sam se 2012 zaposlio se na kruzeru....</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="dandin, post: 558494, member: 56411"] ja sam se davne 2012 bilo mi 18 god toga rijesio jednostavno da sam otisao u apoteku kupio flasicu za urin te poslije toga se odvezao autom do teretane kako bi dao prijatelju koji je bio na treningu thc negativan da se popisa.....lijepo otisao u bolnicu i oni me sa plasticnom casom poslali u wc i ja samo iz flase koja je bila u dzepu od jakne prelio u tu plasticnu casu....sve bilo gotovo za 10 min, srecom nije ova sto je to radila skontala da je urin bio hladan imala je rukavice i drzala za vrh case....toga me bilo najvise strah....testiranje mi je bilo za pomorsku iskaznicukad sam se 2012 zaposlio se na kruzeru.... [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Marihuana FAQ
Kako sam prevario test na THC
Bottom