Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Marihuana FAQ
Kako sam prevario test na THC
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Tracid007" data-source="post: 543104" data-attributes="member: 60417"><p>Znaci kad su me zaustavili napravili su test na licu mjesta, ono sranje sto ti uzmu slinu i uz pomoc toga dokazu da si pozitican na thc. Ja sam odbio daljnje testiranje krvi zbog kojeg bi morao otici u policijsku postaju s njima plus to što bi mi se novčana kazna povećala za iznos testa. I zbog toga što si odbio testiranje oni te šalju na izvanredni medicnski pregled, jer to stoji u riješenju prekršaja.</p><p></p><p>E sad pošto zakon o sigurnosti cesta obuhvaća opijate, kao što su ljekovi i droge ZAJEDNO sa alkoholom, u riješenju prekršaja ti stoji da si za nešto od toga kriv i da te šalju na izvanredni medicinski pregled. Jel kužis da oni iz riješenje na kojem piše da si napravio prekršaj nestoji izričito da si bio zausavljen radi thc u krvi nego bilo kakvih opijata. I kada s tim dodješ na liječniki pregled u medicinu rada, oni nevide tamo zašto su te poslali kod njih, nego vide samo opijate ili akohol. Tu možeš reči onda bilo šta jer uzrok prekršaja nevide a time nevide ni da moraš obaviti pregled urina.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Tracid007, post: 543104, member: 60417"] Znaci kad su me zaustavili napravili su test na licu mjesta, ono sranje sto ti uzmu slinu i uz pomoc toga dokazu da si pozitican na thc. Ja sam odbio daljnje testiranje krvi zbog kojeg bi morao otici u policijsku postaju s njima plus to što bi mi se novčana kazna povećala za iznos testa. I zbog toga što si odbio testiranje oni te šalju na izvanredni medicnski pregled, jer to stoji u riješenju prekršaja. E sad pošto zakon o sigurnosti cesta obuhvaća opijate, kao što su ljekovi i droge ZAJEDNO sa alkoholom, u riješenju prekršaja ti stoji da si za nešto od toga kriv i da te šalju na izvanredni medicinski pregled. Jel kužis da oni iz riješenje na kojem piše da si napravio prekršaj nestoji izričito da si bio zausavljen radi thc u krvi nego bilo kakvih opijata. I kada s tim dodješ na liječniki pregled u medicinu rada, oni nevide tamo zašto su te poslali kod njih, nego vide samo opijate ili akohol. Tu možeš reči onda bilo šta jer uzrok prekršaja nevide a time nevide ni da moraš obaviti pregled urina. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Marihuana FAQ
Kako sam prevario test na THC
Bottom