Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Marihuana FAQ
Kako sam prevario test na THC
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Ihtus" data-source="post: 540636" data-attributes="member: 56090"><p>....a nemam više što za nadodati....svi mi ovdje pomalo šaljivo diskutiramo o određenoj temi, što je u osnovi pozitivno, jer takav je smisao ovog foruma...i svi smo manje ili više fokusirani da li nas netko može "provaliti" jer koristimo kanabis, a velika većina (nas) sasvim sigurno i ostale supstance, i to je sasvim razumljivo i sasvim u redu...i bez brige, neće nitko sprovoditi DNA analizu nad nama zbog takvih stvari...postoje druge metode, ali svaka metoda se može "prevariti", što vjerojatno svi mi znamo i manje-više bili u situaciji da nam mašta i inspiracija daju svakojake ideje....</p><p>Ali, moja završna poanta; o kojoj više ne moramo, ali i možemo diskutirati, je da tema DNA analize prelazi okvire ovog foruma, jer je duboko znanstveno i činjenično implicirana, tako da sa stajališta članova ovog foruma, jednostavno ne može biti pravilno i znanstveno interpretirana...stojim iza svega što sam napisao, jer me zanimaju svakojake teme, što znači da želim biti informiran o što je moguće više stvari....već sam to napisao, ali ću ponoviti, jer mi se čini kao najeklatantniji primjer ovoga o čemu smo dijalogizirali: egipatska civilizacija, koja je bila u svoje vrijeme nevjerojatno razvijena, a postojala je prije nekih 8000-6000 godina pr. n.e, nam je ostavila ogromnu baštinu znanja i činjenica, ali nam je isto tako ostavila i gomilu, pitanja na koje ni danas nemamo odgovore, npr. kako su izgrađene piramide? tada, bez tehnologije, bez kompjutora i sličnog, ali one su tu, i još nije pronađen odgovor: kako? vezano uz time, naveo sam da su na temelju DNA analize <strong>nedvojbeno</strong> ustanovili da su (na temelju balzamiranih tijela faraona), tada koristili kokain, a pronađeni su i tragovi kanabisa.i to na način da su navedenom metodom, analizirali ostatke vlasišta i kose koji su preostali nakon toliko tisuća godina balzamiranog stanja....i još nema odgovora kako? u to vrijeme nisu znali da je zemlja okrugla (sve do Kopernika), pa samim time nisu znali niti za "ostatak" svijeta, a biljka koka (od koje se dobiva kokainska pasta, a od nje kokain), raste jedino na drugom kraju svijeta, u Andama (područje današnje Kolumbije, Perua i Bolivije)...znači, od kud im kokain? manje važno, ali je činjenica da je to znanstveno potvrđeno i nije stvar spekulacija....znači, i dalje tvrdim da navedena DNA analiza može dati apsolutno svaki podatak o određenoj osobi, a time i, u slučaju o tematici o kojoj diskutiramo, što je sve unosila u organizam, jer je to zauvijek pohranjeno...a to zauvijek može značiti, toliko dugo dok se može pronaći bilo koji posmrtni ostatak neke osobe, a to su najčešće kosti.....tako da je to, vrlo kompleksna stvar, koja, ponavljam prelazi okvire ovog foruma...neki se neće složiti s time, neki vjerojatno hoće, ali sasvim je svejedno....mislim da ne trebamo više trošiti vrijeme na tu temu....</p><p></p><p>nadam se da vam svima grow ide po planu, i da će jesen biti veselo razdoblje ubiranja plodova, za dugu i sivu zimu...</p><p>piece & love</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Ihtus, post: 540636, member: 56090"] ....a nemam više što za nadodati....svi mi ovdje pomalo šaljivo diskutiramo o određenoj temi, što je u osnovi pozitivno, jer takav je smisao ovog foruma...i svi smo manje ili više fokusirani da li nas netko može "provaliti" jer koristimo kanabis, a velika većina (nas) sasvim sigurno i ostale supstance, i to je sasvim razumljivo i sasvim u redu...i bez brige, neće nitko sprovoditi DNA analizu nad nama zbog takvih stvari...postoje druge metode, ali svaka metoda se može "prevariti", što vjerojatno svi mi znamo i manje-više bili u situaciji da nam mašta i inspiracija daju svakojake ideje.... Ali, moja završna poanta; o kojoj više ne moramo, ali i možemo diskutirati, je da tema DNA analize prelazi okvire ovog foruma, jer je duboko znanstveno i činjenično implicirana, tako da sa stajališta članova ovog foruma, jednostavno ne može biti pravilno i znanstveno interpretirana...stojim iza svega što sam napisao, jer me zanimaju svakojake teme, što znači da želim biti informiran o što je moguće više stvari....već sam to napisao, ali ću ponoviti, jer mi se čini kao najeklatantniji primjer ovoga o čemu smo dijalogizirali: egipatska civilizacija, koja je bila u svoje vrijeme nevjerojatno razvijena, a postojala je prije nekih 8000-6000 godina pr. n.e, nam je ostavila ogromnu baštinu znanja i činjenica, ali nam je isto tako ostavila i gomilu, pitanja na koje ni danas nemamo odgovore, npr. kako su izgrađene piramide? tada, bez tehnologije, bez kompjutora i sličnog, ali one su tu, i još nije pronađen odgovor: kako? vezano uz time, naveo sam da su na temelju DNA analize [B]nedvojbeno[/B] ustanovili da su (na temelju balzamiranih tijela faraona), tada koristili kokain, a pronađeni su i tragovi kanabisa.i to na način da su navedenom metodom, analizirali ostatke vlasišta i kose koji su preostali nakon toliko tisuća godina balzamiranog stanja....i još nema odgovora kako? u to vrijeme nisu znali da je zemlja okrugla (sve do Kopernika), pa samim time nisu znali niti za "ostatak" svijeta, a biljka koka (od koje se dobiva kokainska pasta, a od nje kokain), raste jedino na drugom kraju svijeta, u Andama (područje današnje Kolumbije, Perua i Bolivije)...znači, od kud im kokain? manje važno, ali je činjenica da je to znanstveno potvrđeno i nije stvar spekulacija....znači, i dalje tvrdim da navedena DNA analiza može dati apsolutno svaki podatak o određenoj osobi, a time i, u slučaju o tematici o kojoj diskutiramo, što je sve unosila u organizam, jer je to zauvijek pohranjeno...a to zauvijek može značiti, toliko dugo dok se može pronaći bilo koji posmrtni ostatak neke osobe, a to su najčešće kosti.....tako da je to, vrlo kompleksna stvar, koja, ponavljam prelazi okvire ovog foruma...neki se neće složiti s time, neki vjerojatno hoće, ali sasvim je svejedno....mislim da ne trebamo više trošiti vrijeme na tu temu.... nadam se da vam svima grow ide po planu, i da će jesen biti veselo razdoblje ubiranja plodova, za dugu i sivu zimu... piece & love [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Marihuana FAQ
Kako sam prevario test na THC
Bottom