Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Marihuana FAQ
Kako sam prevario test na THC
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="grouchy" data-source="post: 540387" data-attributes="member: 35655"><p>to je fizicko-hemijska analiza, ne dna.</p><p>naprimer, imamo nepoznatu osobu (preminulu) sta nam vredi dna kad ne znamo ko je i odakle je?</p><p>e sad, kako nauka napreduje, razni su uslovi odrastanja i uticaj zivotne okoline... tako da se sad, bar u jednom delu razvijenog sveta, a i sire, skoro sa 90% sigurnoscu moze odrediti gde je ko ziveo i odrastao, samo na osnovu procenata raznih hemijskih elemenata u organizmu, </p><p>evo ja nor, kod mene ce naci razne benzene, azote i jos trista svasta jer zivim relativno blizu tih fabrika, neko ko je kod rudnika olova, bice puniji olovom nego neko ko zivi pored mora ali ce imati jod vise od onog na planini, bla bla bla...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="grouchy, post: 540387, member: 35655"] to je fizicko-hemijska analiza, ne dna. naprimer, imamo nepoznatu osobu (preminulu) sta nam vredi dna kad ne znamo ko je i odakle je? e sad, kako nauka napreduje, razni su uslovi odrastanja i uticaj zivotne okoline... tako da se sad, bar u jednom delu razvijenog sveta, a i sire, skoro sa 90% sigurnoscu moze odrediti gde je ko ziveo i odrastao, samo na osnovu procenata raznih hemijskih elemenata u organizmu, evo ja nor, kod mene ce naci razne benzene, azote i jos trista svasta jer zivim relativno blizu tih fabrika, neko ko je kod rudnika olova, bice puniji olovom nego neko ko zivi pored mora ali ce imati jod vise od onog na planini, bla bla bla... [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Marihuana FAQ
Kako sam prevario test na THC
Bottom