Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Marihuana FAQ
Kako sam prevario test na THC
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Ihtus" data-source="post: 540373" data-attributes="member: 56090"><p>sorry, ali mislim da ne griješim....vjerojatno mislimo na različite stvari odnosno različite modele....DNA struktura i njezino dešifriranje je jedna od najvećih dostignuća u ljudskoj povijesti, koja nam je dala na uvid bezbroj stvari koje do tada nismo znali ili nismo pravilno shvaćali....postoji opća DNA genska šifra koju svi dijelimo, ali postoji i osobna, znači unikatna za svakog od nas...a u toj genetskoj šifri je zabilježeno apsolutno sve što si možeš zamisliti i čega se možeš sjetiti, kao i velika većina onoga na što niti ne pomišljaš...ako se pravilno interpretira i/ili dešifrira - ovisi koja definicija ti više odgovara - može se znati apsolutno sve o tebi....kažem apsolutno sve, jer to znači i ono što sam malo prije napisao....a u vezi primjera koje si naveo iz 70-ih ili 80-ih godina, uzmi u obzir dvije presudne činjenice: prva je da tada navedena DNA analiza nije bila kompletirana niti usavršena kao što je to danas, i drugo, zar misliš da navedenim rusima, na raznoraznim natjecanjima, je sustav zabranjivao tako nešto, ili je sistematski stimulirano upravo suprotno - masovno dopingiranje (a znali su, kao što i danas znaju kako mnoge stvari izbjeći, odnosno prikriti!), upravo iz vrlo jednostavnog razloga da time dokažu koliko su (u ovom slučaju) sportski superiorniji od zapadnih "imperijalista" (može sa i bez navodnika, ovisno o percepciji stvari)...dakle, upravo suprotno, usavršavali su takve metode do besvjesti (a čini mi se da ni danas nije drukčije!)...znači, moja poanta bi bila, kada bi stvarno odlučili primjenjivati pravu DNA analizu na svaku osobu koja je u poziciji da mora dokazivati da li preferira "zdrav život" ili ne (što je gotovo nemoguće, jer je poprilično skupo i podosta traje), vjeruj mi, nema tog podatka koji bi mogao biti skriven...a to opet znači i stvari koje sam naveo u zadnjem postu....</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Ihtus, post: 540373, member: 56090"] sorry, ali mislim da ne griješim....vjerojatno mislimo na različite stvari odnosno različite modele....DNA struktura i njezino dešifriranje je jedna od najvećih dostignuća u ljudskoj povijesti, koja nam je dala na uvid bezbroj stvari koje do tada nismo znali ili nismo pravilno shvaćali....postoji opća DNA genska šifra koju svi dijelimo, ali postoji i osobna, znači unikatna za svakog od nas...a u toj genetskoj šifri je zabilježeno apsolutno sve što si možeš zamisliti i čega se možeš sjetiti, kao i velika većina onoga na što niti ne pomišljaš...ako se pravilno interpretira i/ili dešifrira - ovisi koja definicija ti više odgovara - može se znati apsolutno sve o tebi....kažem apsolutno sve, jer to znači i ono što sam malo prije napisao....a u vezi primjera koje si naveo iz 70-ih ili 80-ih godina, uzmi u obzir dvije presudne činjenice: prva je da tada navedena DNA analiza nije bila kompletirana niti usavršena kao što je to danas, i drugo, zar misliš da navedenim rusima, na raznoraznim natjecanjima, je sustav zabranjivao tako nešto, ili je sistematski stimulirano upravo suprotno - masovno dopingiranje (a znali su, kao što i danas znaju kako mnoge stvari izbjeći, odnosno prikriti!), upravo iz vrlo jednostavnog razloga da time dokažu koliko su (u ovom slučaju) sportski superiorniji od zapadnih "imperijalista" (može sa i bez navodnika, ovisno o percepciji stvari)...dakle, upravo suprotno, usavršavali su takve metode do besvjesti (a čini mi se da ni danas nije drukčije!)...znači, moja poanta bi bila, kada bi stvarno odlučili primjenjivati pravu DNA analizu na svaku osobu koja je u poziciji da mora dokazivati da li preferira "zdrav život" ili ne (što je gotovo nemoguće, jer je poprilično skupo i podosta traje), vjeruj mi, nema tog podatka koji bi mogao biti skriven...a to opet znači i stvari koje sam naveo u zadnjem postu.... [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Marihuana FAQ
Kako sam prevario test na THC
Bottom