Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Uzgoj FAQ
Kako napraviti ionizirano (koloidno) srebro za proizvodnju feminiziranog sjemenja
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Extra" data-source="post: 281087" data-attributes="member: 35738"><p>Postoje tablice o proizvodnji i svim parametrima ali to toliko odstupa od stvarnosti da bolje ni ne trazis te tablice...</p><p>Isprobao sam te mjere prije 2-3 g i ima strasnih odstupanja...</p><p></p><p>Nabavi si TDS metar na eBay kosta 7-8$ (45kn) i rijesio si se muka !!</p><p></p><p>A vodu imas u Zg firma zove se DEMI-94 a voda se naziva "Aqua Purificata" sa 000 ppm-a ko stvorena za to. </p><p>Ako ti treba broj moba posaljem ti na PM jer ne znam jel smijem ovdje postavit, evo bas drzim u ruci njihovu vizitku... :icon_cool: !</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Extra, post: 281087, member: 35738"] Postoje tablice o proizvodnji i svim parametrima ali to toliko odstupa od stvarnosti da bolje ni ne trazis te tablice... Isprobao sam te mjere prije 2-3 g i ima strasnih odstupanja... Nabavi si TDS metar na eBay kosta 7-8$ (45kn) i rijesio si se muka !! A vodu imas u Zg firma zove se DEMI-94 a voda se naziva "Aqua Purificata" sa 000 ppm-a ko stvorena za to. Ako ti treba broj moba posaljem ti na PM jer ne znam jel smijem ovdje postavit, evo bas drzim u ruci njihovu vizitku... :icon_cool: ! [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Uzgoj FAQ
Kako napraviti ionizirano (koloidno) srebro za proizvodnju feminiziranog sjemenja
Bottom