Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Uzgoj FAQ
Kako napraviti ionizirano (koloidno) srebro za proizvodnju feminiziranog sjemenja
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Trihom Hunter" data-source="post: 198274" data-attributes="member: 3844"><p>Pa evo ovako...</p><p>Ima nekich računica koliko treba srebra u kubnim mikro metrima ali pošto ga nećemo koristiti za ljudsku upotrebu, ne moramo da se pridržavamo najsitnijich detalja, ali bićemo približni.</p><p></p><p>A evo i sajta gde možete pogledati detalje za pravljenje koloidnog srebra za ljudsku upotrebu, ili ti za lečenje:</p><p><a href="http://argentumcompendium.org/Default.aspx?tabid=85" target="_blank">Proizvodnja koloidnog srebra</a></p><p></p><p>Evo i video:</p><p><a href="http://www.youtube.com/watch?v=UvCjjqhkXQE" target="_blank">moj stroj za koloidno srebro - YouTube</a></p><p></p><p>Uglavnom 6h na 9v i srebrne elektrode...Čini mi se po nekoj logici da će pomoći i nakit ali če se nakupiti na jednu elektrodu dosta oksidanata tako da bi bilo poželjno da se na svaki sat zameni polarizacija (Žica sa plusa se prebaci na minus a sa minusa na plus)</p><p></p><p>Guglajte malo pa ćete naći. Na ponekim sajtovima se koriste dosta teške formule ako se ne razumete u njih. Ako imate mikro vagu, potrebno je da se skine sa srebra 5 miligrama na 1 l. vode.</p><p>Pokušaću ovih dana da poguram literaturu pa vam javljam tačne detalje kako napraviti koloidno srebro za biljke i za ljudsku ishranu...a dotle idite u apoteku i kupite jednu bočicu ovog magičnog napitka, koji je jako koristan za čišćenje tela od THC-a i raznih drugih elemenata, bakterija, virusa...</p><p>...i ako se taćno po propisima napravi koloidno, dobili ste neku vrstu eliksira života.(ali sa time se NE ZAJEBAVAJTE! ! ! Nemate opremu da bi ste to propisno odradili)</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Trihom Hunter, post: 198274, member: 3844"] Pa evo ovako... Ima nekich računica koliko treba srebra u kubnim mikro metrima ali pošto ga nećemo koristiti za ljudsku upotrebu, ne moramo da se pridržavamo najsitnijich detalja, ali bićemo približni. A evo i sajta gde možete pogledati detalje za pravljenje koloidnog srebra za ljudsku upotrebu, ili ti za lečenje: [url=http://argentumcompendium.org/Default.aspx?tabid=85]Proizvodnja koloidnog srebra[/url] Evo i video: [url=http://www.youtube.com/watch?v=UvCjjqhkXQE]moj stroj za koloidno srebro - YouTube[/url] Uglavnom 6h na 9v i srebrne elektrode...Čini mi se po nekoj logici da će pomoći i nakit ali če se nakupiti na jednu elektrodu dosta oksidanata tako da bi bilo poželjno da se na svaki sat zameni polarizacija (Žica sa plusa se prebaci na minus a sa minusa na plus) Guglajte malo pa ćete naći. Na ponekim sajtovima se koriste dosta teške formule ako se ne razumete u njih. Ako imate mikro vagu, potrebno je da se skine sa srebra 5 miligrama na 1 l. vode. Pokušaću ovih dana da poguram literaturu pa vam javljam tačne detalje kako napraviti koloidno srebro za biljke i za ljudsku ishranu...a dotle idite u apoteku i kupite jednu bočicu ovog magičnog napitka, koji je jako koristan za čišćenje tela od THC-a i raznih drugih elemenata, bakterija, virusa... ...i ako se taćno po propisima napravi koloidno, dobili ste neku vrstu eliksira života.(ali sa time se NE ZAJEBAVAJTE! ! ! Nemate opremu da bi ste to propisno odradili) [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Uzgoj FAQ
Kako napraviti ionizirano (koloidno) srebro za proizvodnju feminiziranog sjemenja
Bottom