Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Uzgoj FAQ
Kako napraviti ionizirano (koloidno) srebro za proizvodnju feminiziranog sjemenja
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Trihom Hunter" data-source="post: 193731" data-attributes="member: 3844"><p>Malo sam se bacio na literaturu i guglanje i došao do zaključka koji sam i pre toga smatrao adekvatnim:</p><p>- Ako poprskaš regularnu ženku dobijaš fem seme. (90-95% fem seme)</p><p>- Ako poprskaš ženku iz feminiziranog semena, dobijaš fem seme čvrstog stabla. (100% fem seme) Inače ovakvo seme se prodaju u shopovima.</p><p>Ovo mi je i nekako bila karika koja je falila u logičnosti gena. Tačnije: dva gena sa imunitetom na transformaciju muške biljke daju 100%-tnu sigurnost u dobijanju fem semena. Što mi nekako nije bilo logično da se dobije 100%-tno seme iz mešavine koloidnog gena (100% fem) i regularnog gena (50% fem i 50% male)</p><p></p><p>...ima još po nekoliko zanimljivosti što se tiče gena ove biljke, ali ovo nije tema za (de)gene kanabisa.</p><p></p><p>Još samo nešto za buduće hibridare:</p><p>Križanjem se dobijaju nove vrste, ali samo sa vrhunskom opremom možete znati da li ste unapredili gen ili unazadili. Iz 1000 križanja, samo 20 do 50 su uspešna. Tačnije "gube se potenciali biljke". Nije to da odmah izgubite na svim poljima potenciale: thc, količina, imunitet..., već gubici su jako mali i primetni su samo ako upoređujete to sa matičnom biljkom sa koje ste uzimali seme. To znači da ako bi ste ovo ponavljali jako dugo, izgubili bi ste dosta kvaliteta na vašim biljkama. Ovo se odnosi samo na tretmane koloidnim srebrom.</p><p></p><p>Ako vam se sviđa hibrid koji ste napravili i zeleli bi ste ga zadržati, potrebno vam je da napravite "regular" posle toga.</p><p></p><p>...i... (već mi je ušlo u naviku da stavljam napomenu)</p><p></p><p>NAPOMENA:</p><p>Ne znam zašto ali auto flovering hibridi i koloidno srebro se ne podnose baš najbolje. Dakle, rubialis ne voli da bude tretiran sasrebrom i došao sam do podataka da je svaki auto flover femin seed dosta osiromašeniji od njeenih braća a pogotovo sestara koja se dobijaju regularnim putem.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Trihom Hunter, post: 193731, member: 3844"] Malo sam se bacio na literaturu i guglanje i došao do zaključka koji sam i pre toga smatrao adekvatnim: - Ako poprskaš regularnu ženku dobijaš fem seme. (90-95% fem seme) - Ako poprskaš ženku iz feminiziranog semena, dobijaš fem seme čvrstog stabla. (100% fem seme) Inače ovakvo seme se prodaju u shopovima. Ovo mi je i nekako bila karika koja je falila u logičnosti gena. Tačnije: dva gena sa imunitetom na transformaciju muške biljke daju 100%-tnu sigurnost u dobijanju fem semena. Što mi nekako nije bilo logično da se dobije 100%-tno seme iz mešavine koloidnog gena (100% fem) i regularnog gena (50% fem i 50% male) ...ima još po nekoliko zanimljivosti što se tiče gena ove biljke, ali ovo nije tema za (de)gene kanabisa. Još samo nešto za buduće hibridare: Križanjem se dobijaju nove vrste, ali samo sa vrhunskom opremom možete znati da li ste unapredili gen ili unazadili. Iz 1000 križanja, samo 20 do 50 su uspešna. Tačnije "gube se potenciali biljke". Nije to da odmah izgubite na svim poljima potenciale: thc, količina, imunitet..., već gubici su jako mali i primetni su samo ako upoređujete to sa matičnom biljkom sa koje ste uzimali seme. To znači da ako bi ste ovo ponavljali jako dugo, izgubili bi ste dosta kvaliteta na vašim biljkama. Ovo se odnosi samo na tretmane koloidnim srebrom. Ako vam se sviđa hibrid koji ste napravili i zeleli bi ste ga zadržati, potrebno vam je da napravite "regular" posle toga. ...i... (već mi je ušlo u naviku da stavljam napomenu) NAPOMENA: Ne znam zašto ali auto flovering hibridi i koloidno srebro se ne podnose baš najbolje. Dakle, rubialis ne voli da bude tretiran sasrebrom i došao sam do podataka da je svaki auto flover femin seed dosta osiromašeniji od njeenih braća a pogotovo sestara koja se dobijaju regularnim putem. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Uzgoj FAQ
Kako napraviti ionizirano (koloidno) srebro za proizvodnju feminiziranog sjemenja
Bottom