Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Medicina
Jednostavni melemi i ulja sa kanabisom ili uljem kanabisa za vanjsku primjenu
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Crazy Smoke" data-source="post: 762361" data-attributes="member: 11628"><p>Nestalo melema pa rekoh idem složit novi</p><p>Ovaj put sam stavio 50g vrhunskog trima i 10 g vrhova</p><p>U zadnjoj turi sam podijelio jedno 10ak ovih plastičnih kutijica,što mojoj,što curinoj rodbini i par frendova i bio je super pozitivan feedback</p><p></p><p>Recept:</p><p>-50 g trima i 10 g vrhova</p><p>-Ricinus 100ml</p><p>-Kokosovo ulje 200 ml </p><p>-Vosak 60g</p><p>-Eterično ulje (Narandža)</p><p></p><p>Smrvit vrhove i trim (ja sam mrvilicom) </p><p>Kokosovo ulje lagano zagrijat u duploj posudi i pustit da se otopi te dodat smrvljenu vutru,pustit 2h i koji put promiješat na najslabijoj vatri/ploči.</p><p>Kad je prošlo 2h cjeđenjem odvojit vutru od ulja i vratit na plin.</p><p>Zatim se dodaje vosak,pusti se da se otopi i dodaje se ricinus i sve se lagano ostavi još 20ak minuta.</p><p>Pred sam kraj dodati eterično ulje (po izboru!)</p><p>Uliti u posudice dok je vruće i pustit da se ohladi.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Crazy Smoke, post: 762361, member: 11628"] Nestalo melema pa rekoh idem složit novi Ovaj put sam stavio 50g vrhunskog trima i 10 g vrhova U zadnjoj turi sam podijelio jedno 10ak ovih plastičnih kutijica,što mojoj,što curinoj rodbini i par frendova i bio je super pozitivan feedback Recept: -50 g trima i 10 g vrhova -Ricinus 100ml -Kokosovo ulje 200 ml -Vosak 60g -Eterično ulje (Narandža) Smrvit vrhove i trim (ja sam mrvilicom) Kokosovo ulje lagano zagrijat u duploj posudi i pustit da se otopi te dodat smrvljenu vutru,pustit 2h i koji put promiješat na najslabijoj vatri/ploči. Kad je prošlo 2h cjeđenjem odvojit vutru od ulja i vratit na plin. Zatim se dodaje vosak,pusti se da se otopi i dodaje se ricinus i sve se lagano ostavi još 20ak minuta. Pred sam kraj dodati eterično ulje (po izboru!) Uliti u posudice dok je vruće i pustit da se ohladi. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Medicina
Jednostavni melemi i ulja sa kanabisom ili uljem kanabisa za vanjsku primjenu
Bottom