Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Završeni unutrašnji dnevnici
Jack Herrer, 120W/250W LED E27, SCRoG
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Bhairava" data-source="post: 692068" data-attributes="member: 72209"><p>Pozdrav Serviser, ovo je odlicno, inspiracija za sve pocetnike! Pratim do kraja..</p><p></p><p>Imam nekoliko pitanja jer sam spreman na slican setup, s led e27, isto 11w x15. </p><p>Vidim da ti je panel lijepo napunio box i vrhove. Na koji si razmak stavio zarulje, 17cm cca?</p><p></p><p>Nedavno si stavio svjetlo na 35 40cm od vrhova i super se puni, vidim i da u prefloweru ide i 50cm, mislis li da bi moglo i nize, s obzirom da su zarulje relativno slabe i nisu preblizu? Sto preporucas za visinu za vege s obzirom na probleme koje si imao na pocetku? Ili je do zastoja dolazilo samo zbog zemlje i onog grumena? </p><p></p><p>Plantella vrt ti si cini stvarno ok? Meni, mozda i pogresno, nalikuje na razrijedjeni root stimulator i alge&vitamin complex sa svime sto ima, koliko je preporucas? Nemam trenutacno sredstva za specijalizirana gnojiva, a i prvi mi je grow, ali vec doma imam plantella cvijet 6-8-8, cvetal gold 5-10-5 s vitaminima, zeljezom i magnezijem, koji sam mislio povremeno umjesto boosta u cvjetanju (vodjen istom idejom kao i ti s kristalonom, ne znam, mozda je nepotrebno), mikorizu homeogarden, sve relativno niskobudjetna sredstva koje iskusni clanovi na forumu dosta uspjesno koriste kao zamjenu za brendirana gnojiva. Htio bih ubaciti nesto za imunitet i bolji, brzi razvoj korijena i stabiljke, pogotovo u vege fazi, nedavno sam nasao Vrt 500ml za 20kn, cini mi na etiketi da odgovara onome sto trazim. Vidim i da ih nisi stedio s dozama iste, nisi primjetio neke probleme zbog toga? I mislis li da je potrebna i Vita, koliki je njen utjecaj po tvojoj procjeni? Cini mi se, opet mozda krivo, kao da je Vita koncentrat u odnosu na Vrt?</p><p></p><p>Zemlju cu uzeti florabellu, blizu se prodaje povoljno, a po forumu kotira kao i potground, cini mi se da je i isti proizvodjac. Plus perlit i kokos, 1:1 ukupno 15-20% u finalnom mixu. Na coveru od dnevnika mi se cini da si uzeo kokos za terarije i sl, je li ti se cinio preslan, je li dovoljno dobra zamjena za specijalizirani proizvod?</p><p></p><p>Eto, sorry ako tlacim sa svim tim pitanjima, sve sam nesto vec par mjeseci citao i ucio na forumu i webu, razmisljao, kombinirao, sastavljao i rastavljao, i nedavno sam dosao do neke zlatne sredine koja izgleda budget/beginner/djeca&zena friendly i tvoj mi je setup i znanje, kao i same cinjenica da ti je ovo prvi grow, a ide ovako lijepom kraju, nadahnuce za vlastiti projekt! </p><p></p><p>Sretno do kraja, uzivaj u finishu i unaprijed ti se zahvaljujem!</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Bhairava, post: 692068, member: 72209"] Pozdrav Serviser, ovo je odlicno, inspiracija za sve pocetnike! Pratim do kraja.. Imam nekoliko pitanja jer sam spreman na slican setup, s led e27, isto 11w x15. Vidim da ti je panel lijepo napunio box i vrhove. Na koji si razmak stavio zarulje, 17cm cca? Nedavno si stavio svjetlo na 35 40cm od vrhova i super se puni, vidim i da u prefloweru ide i 50cm, mislis li da bi moglo i nize, s obzirom da su zarulje relativno slabe i nisu preblizu? Sto preporucas za visinu za vege s obzirom na probleme koje si imao na pocetku? Ili je do zastoja dolazilo samo zbog zemlje i onog grumena? Plantella vrt ti si cini stvarno ok? Meni, mozda i pogresno, nalikuje na razrijedjeni root stimulator i alge&vitamin complex sa svime sto ima, koliko je preporucas? Nemam trenutacno sredstva za specijalizirana gnojiva, a i prvi mi je grow, ali vec doma imam plantella cvijet 6-8-8, cvetal gold 5-10-5 s vitaminima, zeljezom i magnezijem, koji sam mislio povremeno umjesto boosta u cvjetanju (vodjen istom idejom kao i ti s kristalonom, ne znam, mozda je nepotrebno), mikorizu homeogarden, sve relativno niskobudjetna sredstva koje iskusni clanovi na forumu dosta uspjesno koriste kao zamjenu za brendirana gnojiva. Htio bih ubaciti nesto za imunitet i bolji, brzi razvoj korijena i stabiljke, pogotovo u vege fazi, nedavno sam nasao Vrt 500ml za 20kn, cini mi na etiketi da odgovara onome sto trazim. Vidim i da ih nisi stedio s dozama iste, nisi primjetio neke probleme zbog toga? I mislis li da je potrebna i Vita, koliki je njen utjecaj po tvojoj procjeni? Cini mi se, opet mozda krivo, kao da je Vita koncentrat u odnosu na Vrt? Zemlju cu uzeti florabellu, blizu se prodaje povoljno, a po forumu kotira kao i potground, cini mi se da je i isti proizvodjac. Plus perlit i kokos, 1:1 ukupno 15-20% u finalnom mixu. Na coveru od dnevnika mi se cini da si uzeo kokos za terarije i sl, je li ti se cinio preslan, je li dovoljno dobra zamjena za specijalizirani proizvod? Eto, sorry ako tlacim sa svim tim pitanjima, sve sam nesto vec par mjeseci citao i ucio na forumu i webu, razmisljao, kombinirao, sastavljao i rastavljao, i nedavno sam dosao do neke zlatne sredine koja izgleda budget/beginner/djeca&zena friendly i tvoj mi je setup i znanje, kao i same cinjenica da ti je ovo prvi grow, a ide ovako lijepom kraju, nadahnuce za vlastiti projekt! Sretno do kraja, uzivaj u finishu i unaprijed ti se zahvaljujem! [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Završeni unutrašnji dnevnici
Jack Herrer, 120W/250W LED E27, SCRoG
Bottom