Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Završeni unutrašnji dnevnici
Jack Herrer, 120W/250W LED E27, SCRoG
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="serviser" data-source="post: 684349" data-attributes="member: 70040"><p><strong>12/12_19. Dan</strong></p><p> <strong>Cvijeta_13. dan</strong></p><p></p><p>Pozdrav ljudine!</p><p></p><p>Update je bio planiran za sutra, da zaokruzim na dvije sedmice cvatnje, ali danas je zalivena pa rek'o usput. Prije 5 dana dobila 8 l pH 6.8 + 1/3 Lista i 3/4 Cvijeta. Malkice je pecnulo po vrhovima lista. Danas popila 8 l pH 6.6 plus full doza slavola. </p><p></p><p>Svjetlo i dalje na 210W, 45 cm od vrhova, za desetak dana pojacavam 2700K.</p><p></p><p>Jucer sam primjetio na par listova skroz sitne smedjkaste tackice, sto potencijalno ukazuje na deficit kalcijuma, ali je takodjer i jedan od simptoma tobacco mosaic virusa kojeg sam jos ranije utvrdio po karakteristicno uvijenim listovima. Uglavnom nista strasno, samo na par listova. Pratim.</p><p></p><p>Evo jos par slika iz box-a i gif progresa od prebacivanja na 12/12 (slika na dan). </p><p></p><p>[ATTACH=full]333355[/ATTACH]</p><p></p><p>[ATTACH=full]333341[/ATTACH]</p><p></p><p>[ATTACH=full]333343[/ATTACH][ATTACH=full]333350[/ATTACH][ATTACH=full]333351[/ATTACH][ATTACH=full]333352[/ATTACH][ATTACH=full]333353[/ATTACH]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="serviser, post: 684349, member: 70040"] [B]12/12_19. Dan Cvijeta_13. dan[/B] Pozdrav ljudine! Update je bio planiran za sutra, da zaokruzim na dvije sedmice cvatnje, ali danas je zalivena pa rek'o usput. Prije 5 dana dobila 8 l pH 6.8 + 1/3 Lista i 3/4 Cvijeta. Malkice je pecnulo po vrhovima lista. Danas popila 8 l pH 6.6 plus full doza slavola. Svjetlo i dalje na 210W, 45 cm od vrhova, za desetak dana pojacavam 2700K. Jucer sam primjetio na par listova skroz sitne smedjkaste tackice, sto potencijalno ukazuje na deficit kalcijuma, ali je takodjer i jedan od simptoma tobacco mosaic virusa kojeg sam jos ranije utvrdio po karakteristicno uvijenim listovima. Uglavnom nista strasno, samo na par listova. Pratim. Evo jos par slika iz box-a i gif progresa od prebacivanja na 12/12 (slika na dan). [ATTACH type="full"]333355[/ATTACH] [ATTACH type="full"]333341[/ATTACH] [ATTACH type="full"]333343[/ATTACH][ATTACH type="full"]333350[/ATTACH][ATTACH type="full"]333351[/ATTACH][ATTACH type="full"]333352[/ATTACH][ATTACH type="full"]333353[/ATTACH] [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Završeni unutrašnji dnevnici
Jack Herrer, 120W/250W LED E27, SCRoG
Bottom