Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Završeni unutrašnji dnevnici
Jack Herrer, 120W/250W LED E27, SCRoG
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="serviser" data-source="post: 681538" data-attributes="member: 70040"><p>Vege_94 dana</p><p></p><p><strong><span style="font-size: 18px">12/12_6. Dan</span></strong></p><p></p><p>Pozdrav drustvo. Evo jedan kratki update iz box-a. Vec u par navrata sam primijetio da korijen strsi na povrsinu i viri iz rupica na potu i logika mi kazivala da joj nesto u potu ne odgovara. Vec sam ustanovio da joj 15% zeolita ne odgovara jer zadrzava vlagu i biljka zedna stalno...</p><p></p><p>Stoga sam, onako neustrasivo, probao da eksperimentisem. Odlucio sam da je presadim u onaj veliki skaf od 65 litara i usput analiziram korijen i zemlju. I eto, bio sam u pravu za zeolit, previse ga je. A i mnostvo rupica po potu nisu bas bile sjajno rijesenje jer korijen koji je stigao do pota je uhvatio svjetlo i poceo zeleniti. </p><p></p><p>Plus te iste rupice su jako brzo susile zemlju po povrsini dok je unutrasnjost ostajala vlazna zbog zeolita, alil nedovoljno vlazna da se biljka posteno napije. </p><p></p><p>Uglavnom, presadjena je u drugom danu rezima 12/12 i podnijela bez problema. Usput sam iskoristio priliku i uradio pruning korijena prije nego sam je ubacio u skaf (odrezao nekih 6-7 cm zemlje s dna, i pocupkao malo uokolo). Od tada je nisam zalivao i sudeci po njoj, necu jos koji dan. Zadnji put dobila samo Vrt ful dozu. Panel i dalje 210W na 50cm od vrhova. Temp i vlaga konstantne.</p><p></p><p>Evo par slika od danas, prije cropanja i poslije. </p><p></p><p>Jel ovo preflower na zadnjoj slici?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="serviser, post: 681538, member: 70040"] Vege_94 dana [B][SIZE=5]12/12_6. Dan[/SIZE][/B] Pozdrav drustvo. Evo jedan kratki update iz box-a. Vec u par navrata sam primijetio da korijen strsi na povrsinu i viri iz rupica na potu i logika mi kazivala da joj nesto u potu ne odgovara. Vec sam ustanovio da joj 15% zeolita ne odgovara jer zadrzava vlagu i biljka zedna stalno... Stoga sam, onako neustrasivo, probao da eksperimentisem. Odlucio sam da je presadim u onaj veliki skaf od 65 litara i usput analiziram korijen i zemlju. I eto, bio sam u pravu za zeolit, previse ga je. A i mnostvo rupica po potu nisu bas bile sjajno rijesenje jer korijen koji je stigao do pota je uhvatio svjetlo i poceo zeleniti. Plus te iste rupice su jako brzo susile zemlju po povrsini dok je unutrasnjost ostajala vlazna zbog zeolita, alil nedovoljno vlazna da se biljka posteno napije. Uglavnom, presadjena je u drugom danu rezima 12/12 i podnijela bez problema. Usput sam iskoristio priliku i uradio pruning korijena prije nego sam je ubacio u skaf (odrezao nekih 6-7 cm zemlje s dna, i pocupkao malo uokolo). Od tada je nisam zalivao i sudeci po njoj, necu jos koji dan. Zadnji put dobila samo Vrt ful dozu. Panel i dalje 210W na 50cm od vrhova. Temp i vlaga konstantne. Evo par slika od danas, prije cropanja i poslije. Jel ovo preflower na zadnjoj slici? [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Završeni unutrašnji dnevnici
Jack Herrer, 120W/250W LED E27, SCRoG
Bottom