Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Završeni unutrašnji dnevnici
Jack Herrer, 120W/250W LED E27, SCRoG
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Palac" data-source="post: 669854" data-attributes="member: 46894"><p>Smanji kolicinu vode, ako je 5-6 cm zemlja vlazna znnaci da je na 20,25cm jos uvek mokra. Korenu koliko je potrebna voda toliko mu je potreban I kiseonik pa iz tog razloga cekamo da se zemlja dobro osusi I tek onda zalivamo. Ti u zemlji imas perlit I kokos sto dodatno zadrzava vlagu. Moje misljenje je da ti se koren gusi I ne moze se lepo razvijati, kada sipas vodu u zemlju u kojoj nema korena ona se sleze, sabija sto dodatno otezava razvitak korena. Ako hoces poslusaj savet pa sledeca 2 zalivanja smanji na 1-1,5L I zalivaj skoro po rubu saksije da bi se koren od centra sirio ka obodima saksije.</p><p>Srecno u nastavku.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Palac, post: 669854, member: 46894"] Smanji kolicinu vode, ako je 5-6 cm zemlja vlazna znnaci da je na 20,25cm jos uvek mokra. Korenu koliko je potrebna voda toliko mu je potreban I kiseonik pa iz tog razloga cekamo da se zemlja dobro osusi I tek onda zalivamo. Ti u zemlji imas perlit I kokos sto dodatno zadrzava vlagu. Moje misljenje je da ti se koren gusi I ne moze se lepo razvijati, kada sipas vodu u zemlju u kojoj nema korena ona se sleze, sabija sto dodatno otezava razvitak korena. Ako hoces poslusaj savet pa sledeca 2 zalivanja smanji na 1-1,5L I zalivaj skoro po rubu saksije da bi se koren od centra sirio ka obodima saksije. Srecno u nastavku. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Završeni unutrašnji dnevnici
Jack Herrer, 120W/250W LED E27, SCRoG
Bottom