Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Sve što nema svoje mjesto
Brutal Offtopic
Ja sam izabrao ljubav, sta bi ste vi izabrali?
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="pannonian" data-source="post: 696988" data-attributes="member: 65382"><p>Meni žena pleše salsu. I hvala bogu odustala je da budem Rodrigo. Ide po partijima, pleše. Ljeti bude tih partija na otvorenom, zasebno, u sklopu nekog događaja.. I fino to izgleda, onako, vrućkasto...</p><p>Ali jebote, koja je to reakcija okoline. Moje, muške. Pa i ne baš sasvim indirektno, ali ufino, govore da je to u *****, da ne bi njima... Valjda da sam ja papak, vol, šta već. Obično ozbiljnim glasom kažem kako ću joj odma kad dođem kući p... razbit i biti muško.</p><p>Mislim, koji k..., pleše!!! Voli, dobro joj ide, vidiš da je u zoni, uživa...</p><p>Ali čini mi se da se ne mjenjaju ljudi previše. Ako da, to bude nagore, i što stariji idu te sjebane karakteristike se pooštravaju.</p><p>Edit</p><p>Mislio sam izbrisati post, jer i je i nije u temi. Ali neka ga. Nego, nema kompromisa za stvari koje ne škode nikome, a tebi daju začin životu i uljepšavaju ga. Razveo bi se odmah da mi se zabranuje i uvjetuje tako nešto. I što djeca mogu dobro izvući iz takve atmosfere? Generiranje kretenizma...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="pannonian, post: 696988, member: 65382"] Meni žena pleše salsu. I hvala bogu odustala je da budem Rodrigo. Ide po partijima, pleše. Ljeti bude tih partija na otvorenom, zasebno, u sklopu nekog događaja.. I fino to izgleda, onako, vrućkasto... Ali jebote, koja je to reakcija okoline. Moje, muške. Pa i ne baš sasvim indirektno, ali ufino, govore da je to u *****, da ne bi njima... Valjda da sam ja papak, vol, šta već. Obično ozbiljnim glasom kažem kako ću joj odma kad dođem kući p... razbit i biti muško. Mislim, koji k..., pleše!!! Voli, dobro joj ide, vidiš da je u zoni, uživa... Ali čini mi se da se ne mjenjaju ljudi previše. Ako da, to bude nagore, i što stariji idu te sjebane karakteristike se pooštravaju. Edit Mislio sam izbrisati post, jer i je i nije u temi. Ali neka ga. Nego, nema kompromisa za stvari koje ne škode nikome, a tebi daju začin životu i uljepšavaju ga. Razveo bi se odmah da mi se zabranuje i uvjetuje tako nešto. I što djeca mogu dobro izvući iz takve atmosfere? Generiranje kretenizma... [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Sve što nema svoje mjesto
Brutal Offtopic
Ja sam izabrao ljubav, sta bi ste vi izabrali?
Bottom