Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Sve što nema svoje mjesto
Brutal Offtopic
Ja sam izabrao ljubav, sta bi ste vi izabrali?
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="jesam" data-source="post: 661364" data-attributes="member: 26366"><p>super je da si skroz racionalna i pozitivna, samo je pitanje dokle, ali znaš ti to i sama</p><p></p><p>ovo sad već prelazi sindrom balkanskog muškarca, a bome prelazi u psihopatologiju</p><p></p><p></p><p></p><p>ako je tome zaista tako, razgovorom nećeš ništa postići jer te na kraju samo izvrijeđa i izlazi kao pobjednik, a to ga puni dalje energijom i uspostavpm vlasti nad tobom, a ti ostaješ s upitnikom iznad glave: šta sam pogriješila</p><p>počni raditi stvari koje voliš bez da ga pitaš i objašnjavaš, msm, koliko ti to situacija dozvoljava s obzirom na malu djecu, ne znam jel idu u vrtić, baka-deda servis, netko tko je na tvojoj strani...razgovaraj s nekim stručnim, možeš i telefonski, izbjegavaj Centar za soc, rad jer se oni takvih boje...</p><p></p><p>u svemu ovome, trava ili izlazak je najmanji problem</p><p></p><p>draga moja, nisi ti ništa kriva, zapamti to dobro!!!</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="jesam, post: 661364, member: 26366"] super je da si skroz racionalna i pozitivna, samo je pitanje dokle, ali znaš ti to i sama ovo sad već prelazi sindrom balkanskog muškarca, a bome prelazi u psihopatologiju ako je tome zaista tako, razgovorom nećeš ništa postići jer te na kraju samo izvrijeđa i izlazi kao pobjednik, a to ga puni dalje energijom i uspostavpm vlasti nad tobom, a ti ostaješ s upitnikom iznad glave: šta sam pogriješila počni raditi stvari koje voliš bez da ga pitaš i objašnjavaš, msm, koliko ti to situacija dozvoljava s obzirom na malu djecu, ne znam jel idu u vrtić, baka-deda servis, netko tko je na tvojoj strani...razgovaraj s nekim stručnim, možeš i telefonski, izbjegavaj Centar za soc, rad jer se oni takvih boje... u svemu ovome, trava ili izlazak je najmanji problem draga moja, nisi ti ništa kriva, zapamti to dobro!!! [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Sve što nema svoje mjesto
Brutal Offtopic
Ja sam izabrao ljubav, sta bi ste vi izabrali?
Bottom