Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Sve što nema svoje mjesto
Brutal Offtopic
Ja sam izabrao ljubav, sta bi ste vi izabrali?
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="metalmaniac" data-source="post: 661124" data-attributes="member: 9174"><p>Ok, da se ispravim... Kako si netko može dati za pravo da nešto zabranjuje drugoj osobi, pogotovo u nekom ravnopravnom odnosu kao što bi brak trebao biti?</p><p></p><p>[USER=35022]@KonneR_nyna[/USER] </p><p>Jesi li probala ovako mu objasniti i dočarati što ti radi svojim manipulacijama, koliko ti nezadovoljstvo i frustracije stvara, i na kraju uništava vaš odnos? Ako nema sluha za to, ne zaslužuje da budeš sa njime. Nitko ne bi trebao trpiti takva sranja, jer nagomilano nezadovoljstvo i ostale emocije koje se nagomilaju lako se na kraju preliju na djecu, a znam da to niti jedan normalan roditelj ne želi.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="metalmaniac, post: 661124, member: 9174"] Ok, da se ispravim... Kako si netko može dati za pravo da nešto zabranjuje drugoj osobi, pogotovo u nekom ravnopravnom odnosu kao što bi brak trebao biti? [USER=35022]@KonneR_nyna[/USER] Jesi li probala ovako mu objasniti i dočarati što ti radi svojim manipulacijama, koliko ti nezadovoljstvo i frustracije stvara, i na kraju uništava vaš odnos? Ako nema sluha za to, ne zaslužuje da budeš sa njime. Nitko ne bi trebao trpiti takva sranja, jer nagomilano nezadovoljstvo i ostale emocije koje se nagomilaju lako se na kraju preliju na djecu, a znam da to niti jedan normalan roditelj ne želi. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Sve što nema svoje mjesto
Brutal Offtopic
Ja sam izabrao ljubav, sta bi ste vi izabrali?
Bottom