Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Sve što nema svoje mjesto
Brutal Offtopic
Ja sam izabrao ljubav, sta bi ste vi izabrali?
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="opa cupa" data-source="post: 649745" data-attributes="member: 27243"><p>Suprotno od hrabrosti je kukavicluk.</p><p></p><p>Dali vrijedi mjenjati sebe zbog drugih..ja tvrdim da ne.</p><p>To je ono kada te brine sta tko misli o tebi...neka se oni brinu sta ja mislim o njima!! Mislim da je to stvar ega.</p><p>A ako ne znas tko si..vrijeme je da saznas.</p><p>Ja mislim da biti drugaciji nije lose.Nije dobro biti u kalupu pod strahom od sistema koji upravo to trazi..lakse mu je na taj nacin manipulirati .</p><p>.Zato i jesmo slicni.Svi se brinemo o slicnim stvarima.</p><p>Tako je skovan plan.</p><p>Znaci nista se ne desava slucajno,a i ako se desi.Mogu se kladiti da je tako i planirano hahah</p><p>netko je to rekao ,al se nemogu sjetiti tko.</p><p></p><p>edit</p><p>citam sta sam napisao,pa sam sebi zvucim kao teoreticar zavjere hahah,ali nisam .</p><p>Iako je to sve povezano..te norme koje su nametnute..tradicija,vijera..svi nesto kuhaju i mute.A narod ko ovce.Nisu svjesni da su pastir i pas u dosluhu ..cak i kada idu na klanje.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="opa cupa, post: 649745, member: 27243"] Suprotno od hrabrosti je kukavicluk. Dali vrijedi mjenjati sebe zbog drugih..ja tvrdim da ne. To je ono kada te brine sta tko misli o tebi...neka se oni brinu sta ja mislim o njima!! Mislim da je to stvar ega. A ako ne znas tko si..vrijeme je da saznas. Ja mislim da biti drugaciji nije lose.Nije dobro biti u kalupu pod strahom od sistema koji upravo to trazi..lakse mu je na taj nacin manipulirati . .Zato i jesmo slicni.Svi se brinemo o slicnim stvarima. Tako je skovan plan. Znaci nista se ne desava slucajno,a i ako se desi.Mogu se kladiti da je tako i planirano hahah netko je to rekao ,al se nemogu sjetiti tko. edit citam sta sam napisao,pa sam sebi zvucim kao teoreticar zavjere hahah,ali nisam . Iako je to sve povezano..te norme koje su nametnute..tradicija,vijera..svi nesto kuhaju i mute.A narod ko ovce.Nisu svjesni da su pastir i pas u dosluhu ..cak i kada idu na klanje. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Sve što nema svoje mjesto
Brutal Offtopic
Ja sam izabrao ljubav, sta bi ste vi izabrali?
Bottom