Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Sve što nema svoje mjesto
Brutal Offtopic
Ja sam izabrao ljubav, sta bi ste vi izabrali?
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="opa cupa" data-source="post: 649686" data-attributes="member: 27243"><p>Ja zivim od danas do sutra,,ne znam drugacije.</p><p>Pokusavam uhvatiti trenutak koji zivim..biti svjestan tog trenutka i jednostavno nemam vremena razmisljati o buducnosti,ili proslosti.</p><p>Imam samo ovaj zivot i stvarno ga ne zelim propustiti zadavajuci sam sebi nekakve ciljeve.</p><p></p><p>Himalaya je u pravu ljubav je suprotna strahu...</p><p>Sve je u pokretu i stalnoj promjeni.Svuda su samo potencijalni prikazi.</p><p>A nas ego u strahu za sebe zeli biti nacisto jer mu to daje sigurnost koja u principu i ne postoji. Zato ja mislim da je najpametnije prihvatiti neizvjesnost i kako kaze Himalaya"tko ne reskira taj ne prifitira.</p><p></p><p></p><p>Dijelis srecu..a sa tim djeljenjem ona ne nestaje nego se dupla .</p><p>"Budha"</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="opa cupa, post: 649686, member: 27243"] Ja zivim od danas do sutra,,ne znam drugacije. Pokusavam uhvatiti trenutak koji zivim..biti svjestan tog trenutka i jednostavno nemam vremena razmisljati o buducnosti,ili proslosti. Imam samo ovaj zivot i stvarno ga ne zelim propustiti zadavajuci sam sebi nekakve ciljeve. Himalaya je u pravu ljubav je suprotna strahu... Sve je u pokretu i stalnoj promjeni.Svuda su samo potencijalni prikazi. A nas ego u strahu za sebe zeli biti nacisto jer mu to daje sigurnost koja u principu i ne postoji. Zato ja mislim da je najpametnije prihvatiti neizvjesnost i kako kaze Himalaya"tko ne reskira taj ne prifitira. Dijelis srecu..a sa tim djeljenjem ona ne nestaje nego se dupla . "Budha" [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Sve što nema svoje mjesto
Brutal Offtopic
Ja sam izabrao ljubav, sta bi ste vi izabrali?
Bottom