Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Sve što nema svoje mjesto
Brutal Offtopic
Ja sam izabrao ljubav, sta bi ste vi izabrali?
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="mencentry" data-source="post: 649004" data-attributes="member: 64939"><p>Nisam shvatio nervozno ali kao i sam sto vidis namjerno pisu neke stvari a ni ne znaju o cemu se radi naravno da cu se iznervirati, odlucio sam neduvati tacnije neduvati svaki dan sa vremena na vrijeme cu zapaliti i tako cu se valjda naviknuti a mislim da je i vrijeme da napravim neku pauzu. Duvanje svaki dan je okej ali kada duvas travu koju ja duvam to je onda zaista lose, kazacu nesto sto mozda krsi pravila foruma ali ljudi u mom mjestu su jako pokvareni, prosle zime zove me drug sa kojim sam fakticki poceo da pusim i kaze da je dobio neku super cool stvar. Izasli mi srolali frulu jako malu, ispusili je sve okej, prodje mozda 5 minuta ja glavu uopste nisam osjecao znaci utrnila citava meni kao da neke kockice crne idu lijevo desno a totalno sam nepomican bukvalno kao drvo. Desilo se to da sam zaspao na skolskom gdje inace pusimo i drug me je probudio proslo dosta vremena i konacno mi je bolje, on meni priznaje da je po travi isprosipan heroin, toliko o tome sta su sve spremni uraditi ljudi sa kojima si jako blizak a kamoli neki kojeg ne poznajem, mozda je moja djevojka u pravu a ja da sadim nemam uslova jer jbg zivim sa starcima</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="mencentry, post: 649004, member: 64939"] Nisam shvatio nervozno ali kao i sam sto vidis namjerno pisu neke stvari a ni ne znaju o cemu se radi naravno da cu se iznervirati, odlucio sam neduvati tacnije neduvati svaki dan sa vremena na vrijeme cu zapaliti i tako cu se valjda naviknuti a mislim da je i vrijeme da napravim neku pauzu. Duvanje svaki dan je okej ali kada duvas travu koju ja duvam to je onda zaista lose, kazacu nesto sto mozda krsi pravila foruma ali ljudi u mom mjestu su jako pokvareni, prosle zime zove me drug sa kojim sam fakticki poceo da pusim i kaze da je dobio neku super cool stvar. Izasli mi srolali frulu jako malu, ispusili je sve okej, prodje mozda 5 minuta ja glavu uopste nisam osjecao znaci utrnila citava meni kao da neke kockice crne idu lijevo desno a totalno sam nepomican bukvalno kao drvo. Desilo se to da sam zaspao na skolskom gdje inace pusimo i drug me je probudio proslo dosta vremena i konacno mi je bolje, on meni priznaje da je po travi isprosipan heroin, toliko o tome sta su sve spremni uraditi ljudi sa kojima si jako blizak a kamoli neki kojeg ne poznajem, mozda je moja djevojka u pravu a ja da sadim nemam uslova jer jbg zivim sa starcima [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Sve što nema svoje mjesto
Brutal Offtopic
Ja sam izabrao ljubav, sta bi ste vi izabrali?
Bottom