Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Projektiranje prostora za uzgoj
Izrada boxa od PC stolića
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="the Dreamer" data-source="post: 436506" data-attributes="member: 27234"><p>Nadovezala bih se na ovaj svoj stari thread, s obzirom da se radi o dorađivanju istog boxa.</p><p></p><p>Trebam savjet oko dodavanja rasvjete u ovaj box. (Za slike i detalje o boxu pogledajte <a href="https://www.vutra.org/threads/izrada-boxa-od-pc-stoli%C4%87a.8207/page-2#post-175658" target="_blank">ovaj post</a>) Nakon ovih slika bilo je još nekih izmjena u boxu, najbitnije za spomenut je da sam dodala CT.</p><p></p><p>Dakle, željela bih pojačati rasvjetu u istom boxu, te sam razmišljala o dodavanju još jedne CFL-ke pa trebam savjet iskusnijih. Što mislite o recimo dodavanju 125W 2700K žarulje uz postojeći 150w HPS u box?</p><p></p><p>Razmišljala sam čak i o kupnji jačeg HPS-a, ali onda uz to moram i prigušnicu i starter i to mi je malo preveliki izdatak za sad. Zato tražim neko financijski povoljnije rješenje i mislila sam da bi možda bilo najbolje dodati jednu (ili više?) CFL-ku uz ovaj HPS koji imam unutra. Što mislite?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="the Dreamer, post: 436506, member: 27234"] Nadovezala bih se na ovaj svoj stari thread, s obzirom da se radi o dorađivanju istog boxa. Trebam savjet oko dodavanja rasvjete u ovaj box. (Za slike i detalje o boxu pogledajte [URL='https://www.vutra.org/threads/izrada-boxa-od-pc-stoli%C4%87a.8207/page-2#post-175658']ovaj post[/URL]) Nakon ovih slika bilo je još nekih izmjena u boxu, najbitnije za spomenut je da sam dodala CT. Dakle, željela bih pojačati rasvjetu u istom boxu, te sam razmišljala o dodavanju još jedne CFL-ke pa trebam savjet iskusnijih. Što mislite o recimo dodavanju 125W 2700K žarulje uz postojeći 150w HPS u box? Razmišljala sam čak i o kupnji jačeg HPS-a, ali onda uz to moram i prigušnicu i starter i to mi je malo preveliki izdatak za sad. Zato tražim neko financijski povoljnije rješenje i mislila sam da bi možda bilo najbolje dodati jednu (ili više?) CFL-ku uz ovaj HPS koji imam unutra. Što mislite? [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Projektiranje prostora za uzgoj
Izrada boxa od PC stolića
Bottom