Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Uzgoj FAQ
Iskustva sa sortama
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Misko21" data-source="post: 777568" data-attributes="member: 73894"><p>Big Bud Sensi seeds ,</p><p>BRUCE BANNER 3 ORIGINAL SENSIBLE,</p><p>GLOOKIES Barney farms,</p><p>LEMON SHINING SILVER HAZE ROYAL QUEEN SEEDS</p><p>Moze savet sta je za mene ,trazim high yield,tvrdi i veliki hedovi ,da je dobra za pusiti preko dana u društvu bez spavanja i stondiranja</p><p>Imao sam losih iskustva sa nekim slabim sortama,mali prinosi,prozračni uski hedovi ne ponovilo se .. katastrofa kada se osuši nista ne ostane.</p><p>Mislim da sam radio od ovih navedenih Big Bud I bio sam oduševljen prinosom i izgledom hedova ...prave topcine ali Cini mi se da me je uspavljivao cesto.</p><p>Za LEMON SHINING SILVER HAZE RQS sam nasao informacije da je dobar za pusiti preko dana ,euforija , budnost,dobar prinos ali nema podataka kakvi su hedovi.Nasao sam info da je cvetanje duže nego što je napisao breeder pogledao sam ovde na forumu dnevnik nema neke specijalne informacije,plasim se da ne vuce na sativa hedove tj tanki i prozračni ,puffy kako već.</p><p>Medjutim imao sam iskustva sa Amnesiom sativom i bio sam prezadovoljan,hedovi krupni tvrdi rad odličan ali cvetanje 11-12 nedelja</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Misko21, post: 777568, member: 73894"] Big Bud Sensi seeds , BRUCE BANNER 3 ORIGINAL SENSIBLE, GLOOKIES Barney farms, LEMON SHINING SILVER HAZE ROYAL QUEEN SEEDS Moze savet sta je za mene ,trazim high yield,tvrdi i veliki hedovi ,da je dobra za pusiti preko dana u društvu bez spavanja i stondiranja Imao sam losih iskustva sa nekim slabim sortama,mali prinosi,prozračni uski hedovi ne ponovilo se .. katastrofa kada se osuši nista ne ostane. Mislim da sam radio od ovih navedenih Big Bud I bio sam oduševljen prinosom i izgledom hedova ...prave topcine ali Cini mi se da me je uspavljivao cesto. Za LEMON SHINING SILVER HAZE RQS sam nasao informacije da je dobar za pusiti preko dana ,euforija , budnost,dobar prinos ali nema podataka kakvi su hedovi.Nasao sam info da je cvetanje duže nego što je napisao breeder pogledao sam ovde na forumu dnevnik nema neke specijalne informacije,plasim se da ne vuce na sativa hedove tj tanki i prozračni ,puffy kako već. Medjutim imao sam iskustva sa Amnesiom sativom i bio sam prezadovoljan,hedovi krupni tvrdi rad odličan ali cvetanje 11-12 nedelja [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Uzgoj FAQ
Iskustva sa sortama
Bottom