Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Uzgoj FAQ
Iskustva sa sortama
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Karudijan" data-source="post: 737271" data-attributes="member: 76797"><p>Pozdrav ljudi.</p><p></p><p>Trebala bi mi pomoc u vezi vrste koju sam probao.</p><p>Vise nikad nisam naisao na nju a jedino mi je on pomogla, inace bolujem od Fibromialgije.</p><p></p><p>Osecaj je taj da kad zapalim u roku od 15 minuta se potpuno opustim, telo trne, nasmejan sam i pospan. Osecaj potpune smirenosti, srece i zadovoljstva u mislima i u telu. Trnu ruke noge, glava, vilica, zubi... Takvo stanje traje po 3, 4 h. Bukvalno celo telo.</p><p>Drug mi je doneo 2g, koja sam ispusio za deset dana. Svaki dan, po tri puta, ujutru, popodne i uvece.</p><p></p><p>Nikad nista slicno ni sa jednim lekom nisam doziveo, inace mi konvencionalna medicina nije pomogla sa lekovima i terapijom, samo mi je gore.</p><p>Jos par puta sam probao kasnije druge vrste trave na koje sam naisao, ali ni sa jednom nije bilo dobro, mrak, crne misli, kao da mi padne roletna. Bez lepih osecanja kako u fizickom tako i u psihickom smislu.</p><p>Hvala unapred, i izvinjavam se ako samo pogresio mestom za postavlje mog pitanja. Uzdravlje!</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Karudijan, post: 737271, member: 76797"] Pozdrav ljudi. Trebala bi mi pomoc u vezi vrste koju sam probao. Vise nikad nisam naisao na nju a jedino mi je on pomogla, inace bolujem od Fibromialgije. Osecaj je taj da kad zapalim u roku od 15 minuta se potpuno opustim, telo trne, nasmejan sam i pospan. Osecaj potpune smirenosti, srece i zadovoljstva u mislima i u telu. Trnu ruke noge, glava, vilica, zubi... Takvo stanje traje po 3, 4 h. Bukvalno celo telo. Drug mi je doneo 2g, koja sam ispusio za deset dana. Svaki dan, po tri puta, ujutru, popodne i uvece. Nikad nista slicno ni sa jednim lekom nisam doziveo, inace mi konvencionalna medicina nije pomogla sa lekovima i terapijom, samo mi je gore. Jos par puta sam probao kasnije druge vrste trave na koje sam naisao, ali ni sa jednom nije bilo dobro, mrak, crne misli, kao da mi padne roletna. Bez lepih osecanja kako u fizickom tako i u psihickom smislu. Hvala unapred, i izvinjavam se ako samo pogresio mestom za postavlje mog pitanja. Uzdravlje! [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Uzgoj FAQ
Iskustva sa sortama
Bottom