Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Uzgoj FAQ
Iskustva sa sortama
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Degustator" data-source="post: 700714" data-attributes="member: 13800"><p>grane su krte i kad je nedostatak Ca, pa i u blažoj formi.</p><p></p><p>JA prvi put gajim Amneziju i to original dinafem i citao sam da su cvetovi poprilicno tvrdi. Nakon 70 dana cvet se i dalje puni ali nije to ta tvrdoca koju sam ocekivao. Nisu flufy,ali nema ni hard rock-a. Skidao bih je,ako je to to,ili jos da sacekam,mada ne mislim da ce biti neke bitne razlike.</p><p>Zna li neko nesto vise o tome?[ATTACH]356773[/ATTACH]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Degustator, post: 700714, member: 13800"] grane su krte i kad je nedostatak Ca, pa i u blažoj formi. JA prvi put gajim Amneziju i to original dinafem i citao sam da su cvetovi poprilicno tvrdi. Nakon 70 dana cvet se i dalje puni ali nije to ta tvrdoca koju sam ocekivao. Nisu flufy,ali nema ni hard rock-a. Skidao bih je,ako je to to,ili jos da sacekam,mada ne mislim da ce biti neke bitne razlike. Zna li neko nesto vise o tome?[ATTACH alt="IMG_4644.JPG"]356773[/ATTACH] [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Uzgoj FAQ
Iskustva sa sortama
Bottom