Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Uzgoj FAQ
Iskustva sa sortama
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="dondjurone" data-source="post: 687715" data-attributes="member: 67882"><p>Ja nemam iskustva sa tom sortom do sada sam iskljucivo uzimao feminiziranu in i out a trenutno sam prvi put uzeo automatic.koi je vec napreduje lepo.potreban mi je savet sto pre oko nekih sitnica jer kazem prvi automatik.imam iskustva sa pandorom lemon skunk i jos par uglavnom skunkova.pandora mi se najvise svidela i dali sto je bila prva pa pocetnicka sreca malo uz to sam sve sto sam procitao uradio i ispostovao i oduzila mi se lepo.sada sam black dimond ili tutancamon automatik pomesali smo seme igrom slucaja i sad koje je zavrsilo kod mene koje kod drugara iskreno nemamo pojma ali raste!ako mi mozete dati savet oko nekih sitnica bicu unapred zahvalan i tu sam ukoliko je potrebno nesto sto imam iskustva licno naucenog do sada!svakako hvala</p><p></p><p></p><p>imao sam dva puta ukrsteni skunk i ...haze vise nemogu da popamtim imena sva ali sve od toga je bilo iskljucivo inbox i ja sam bio zadovoljan manje nego pandorom ali ok usustini stim sto sam sve od temperatura danju nocu vlage i bukvalno preporucene zemlje ispostovao.opet pandora je ostavila utisak najaci a bila je prva inbox bez ikakvog iskustva o in naravno pretoga out sam od osnovne vec pomagao pa sam i tako.znacilo bi mi samo odgovor na par pitanja oko automatika koja su mi bitna a negde citam jedni kazu ovako drugi totalno kontra i vise neznam u sta da verujem!pozz i hvala</p><p></p><p></p><p>pozz iz Srbije takođe ja sam sad prvi put uzeo auto i treba mi savet neki vezan za njega samo sto je kod mene in.drugari pojedini koi iskljucivo auto oni su zadovoljni black dimondom i tutancamon pa sam i ja uzeo da probam auto.ako imate iskustva sa auto meni je potrebno par saveta ustvari odgovora na par pitanja na koja sam dobija negde jedan negde drugi odgovor i nasao sam se tu da ne znam sta sad smem sta ne a vec je u rastu!hvala unapred pitacu iskusnije starije ljude za auto koliko za dan dva i sta saznam ja cu vam napisati.hvala unapred</p><p></p><p>licno ja sam najbolje iskustvo imao sa Pandorom postoi auto femi i in i out 8 9 nedelja cvetanja odgovara joj podneblje ima razlike iu in i out raste do 90cm 1m in a out do1,40 izuzetno se meni pokazala kao izdrziva i jaka na stipanje sam je usporava trri dana maltene i nastavlja da gruvai a vezivanjem sam dobio toliko ta je kutiija bila puna 13 jakih vrhova sam izvukao i ostao sam zaljubljen u tu vrstu.ona je thc tu oko20%.mada pitajte i jos nekog.pozz iz Sumadije</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="dondjurone, post: 687715, member: 67882"] Ja nemam iskustva sa tom sortom do sada sam iskljucivo uzimao feminiziranu in i out a trenutno sam prvi put uzeo automatic.koi je vec napreduje lepo.potreban mi je savet sto pre oko nekih sitnica jer kazem prvi automatik.imam iskustva sa pandorom lemon skunk i jos par uglavnom skunkova.pandora mi se najvise svidela i dali sto je bila prva pa pocetnicka sreca malo uz to sam sve sto sam procitao uradio i ispostovao i oduzila mi se lepo.sada sam black dimond ili tutancamon automatik pomesali smo seme igrom slucaja i sad koje je zavrsilo kod mene koje kod drugara iskreno nemamo pojma ali raste!ako mi mozete dati savet oko nekih sitnica bicu unapred zahvalan i tu sam ukoliko je potrebno nesto sto imam iskustva licno naucenog do sada!svakako hvala imao sam dva puta ukrsteni skunk i ...haze vise nemogu da popamtim imena sva ali sve od toga je bilo iskljucivo inbox i ja sam bio zadovoljan manje nego pandorom ali ok usustini stim sto sam sve od temperatura danju nocu vlage i bukvalno preporucene zemlje ispostovao.opet pandora je ostavila utisak najaci a bila je prva inbox bez ikakvog iskustva o in naravno pretoga out sam od osnovne vec pomagao pa sam i tako.znacilo bi mi samo odgovor na par pitanja oko automatika koja su mi bitna a negde citam jedni kazu ovako drugi totalno kontra i vise neznam u sta da verujem!pozz i hvala pozz iz Srbije takođe ja sam sad prvi put uzeo auto i treba mi savet neki vezan za njega samo sto je kod mene in.drugari pojedini koi iskljucivo auto oni su zadovoljni black dimondom i tutancamon pa sam i ja uzeo da probam auto.ako imate iskustva sa auto meni je potrebno par saveta ustvari odgovora na par pitanja na koja sam dobija negde jedan negde drugi odgovor i nasao sam se tu da ne znam sta sad smem sta ne a vec je u rastu!hvala unapred pitacu iskusnije starije ljude za auto koliko za dan dva i sta saznam ja cu vam napisati.hvala unapred licno ja sam najbolje iskustvo imao sa Pandorom postoi auto femi i in i out 8 9 nedelja cvetanja odgovara joj podneblje ima razlike iu in i out raste do 90cm 1m in a out do1,40 izuzetno se meni pokazala kao izdrziva i jaka na stipanje sam je usporava trri dana maltene i nastavlja da gruvai a vezivanjem sam dobio toliko ta je kutiija bila puna 13 jakih vrhova sam izvukao i ostao sam zaljubljen u tu vrstu.ona je thc tu oko20%.mada pitajte i jos nekog.pozz iz Sumadije [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Uzgoj FAQ
Iskustva sa sortama
Bottom