Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Uzgoj FAQ
Iskustva sa sortama
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="dedskin" data-source="post: 649579" data-attributes="member: 69242"><p>[USER=29972]@Himalaya[/USER] pogledao sam vecinu zavrsenih dnevnika , sto se tice automata verovatno sve do neke 15te strane , al estetika bada slabo ili nikako , mnogima nije ni bitno ,</p><p>Evo ovde ima 2 automata , Dizel i White widow , ovo meni nije isto , Dizel je dosta vise fluffy , a white widow masan debeo kao foto , na tjubu ima gomila likova nikad ne znas sta su ljudi radili , ja kad nadjem ozbiljnog growera , ili seed bank uvek vidim taj ruderalis uticaj na badu , izgleda jadnije , tj manje masno i manje gusto pakovano . Redje pakovano , slabo razvijenije </p><p>Taj deo me interesuje , mozda ja gresim mozda jeste automat , mozda i automati imaju super dense bud , nemam pojma , zato pitam</p><p>White [MEDIA=youtube]wVlvzCOodPk[/MEDIA]</p><p>Diesel [MEDIA=youtube]mKqtZlBVtDM[/MEDIA]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="dedskin, post: 649579, member: 69242"] [USER=29972]@Himalaya[/USER] pogledao sam vecinu zavrsenih dnevnika , sto se tice automata verovatno sve do neke 15te strane , al estetika bada slabo ili nikako , mnogima nije ni bitno , Evo ovde ima 2 automata , Dizel i White widow , ovo meni nije isto , Dizel je dosta vise fluffy , a white widow masan debeo kao foto , na tjubu ima gomila likova nikad ne znas sta su ljudi radili , ja kad nadjem ozbiljnog growera , ili seed bank uvek vidim taj ruderalis uticaj na badu , izgleda jadnije , tj manje masno i manje gusto pakovano . Redje pakovano , slabo razvijenije Taj deo me interesuje , mozda ja gresim mozda jeste automat , mozda i automati imaju super dense bud , nemam pojma , zato pitam White [MEDIA=youtube]wVlvzCOodPk[/MEDIA] Diesel [MEDIA=youtube]mKqtZlBVtDM[/MEDIA] [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Uzgoj FAQ
Iskustva sa sortama
Bottom