Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Uzgoj FAQ
Iskustva sa sortama
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Stipa" data-source="post: 641200" data-attributes="member: 43902"><p>Grouchy meni se isto desilo od Sensijevog Skunka #1. Bio navecer kod prijetelja i poneo za joint skunka. Zapalili mi, kad nakon 10 min kasni mi slika kad okrenem glavu u jednu stranu. Problijedio, hladan znoj me oblio i neka vrucina iznutra. Osjetim nije mi dobro, odneo vrag salu. Ustanem se, odem na wc, nisam ni dosao i pljus, udarim od pod. Jedno desetak sekundi u nesvijesti. Budim se, gledam oko sebe, ne mogu ustati ali sve vidim i jasno mi je. Spustim se dolje, ekipa me gleda i kazu sa su culi kako je nesto udarilo od pod ali nisu kontali da sam se srusio. Izadjem van iz kuce na dvoriste, malo na zrak kad opet bam, padnem u neavijest kraj kucice od kera. Opet dolazim sebi i ne vjerujem sta mi se dogadja. Inace imam malo nizi tlak i nikad prije mi se nije nista slicno desilo kad sam pusio. A prije tog dogadja imao sam staza jedno 10 godina. Odlican je taj skunk, samo zna nekad odvest na mracnu stranu...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Stipa, post: 641200, member: 43902"] Grouchy meni se isto desilo od Sensijevog Skunka #1. Bio navecer kod prijetelja i poneo za joint skunka. Zapalili mi, kad nakon 10 min kasni mi slika kad okrenem glavu u jednu stranu. Problijedio, hladan znoj me oblio i neka vrucina iznutra. Osjetim nije mi dobro, odneo vrag salu. Ustanem se, odem na wc, nisam ni dosao i pljus, udarim od pod. Jedno desetak sekundi u nesvijesti. Budim se, gledam oko sebe, ne mogu ustati ali sve vidim i jasno mi je. Spustim se dolje, ekipa me gleda i kazu sa su culi kako je nesto udarilo od pod ali nisu kontali da sam se srusio. Izadjem van iz kuce na dvoriste, malo na zrak kad opet bam, padnem u neavijest kraj kucice od kera. Opet dolazim sebi i ne vjerujem sta mi se dogadja. Inace imam malo nizi tlak i nikad prije mi se nije nista slicno desilo kad sam pusio. A prije tog dogadja imao sam staza jedno 10 godina. Odlican je taj skunk, samo zna nekad odvest na mracnu stranu... [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Uzgoj FAQ
Iskustva sa sortama
Bottom