Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Uzgoj FAQ
Iskustva sa sortama
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="dulelfc" data-source="post: 579211" data-attributes="member: 40516"><p>Pozdrav drugari...kao i svake godine odem sa ortacima do Praga malo u provod i kupim licno sta mi treba od semenki za predstojeci outdor. Ovaj put sam pazario: Moby Dick (GHS), Critical Kush (Barneys Farm), Magnum Auto (Buddha Seeds). Nikad nisam sadio autose ali sam uzeo ovaj samo zato sto ga je lik u radnji predstavio kao "verovatno najbolji auto strain ikada napravljen" ( najbolji prinos i najpotentniji ). Nisam primetio niti jedan dnevnik sa njim pa me zanima da li neko ima iskustva sa ovom sortom. Isto tako sam hteo dinafemov Moby ali ga nije bilo pa sam uzeo GHS...da li ima velike razlike?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="dulelfc, post: 579211, member: 40516"] Pozdrav drugari...kao i svake godine odem sa ortacima do Praga malo u provod i kupim licno sta mi treba od semenki za predstojeci outdor. Ovaj put sam pazario: Moby Dick (GHS), Critical Kush (Barneys Farm), Magnum Auto (Buddha Seeds). Nikad nisam sadio autose ali sam uzeo ovaj samo zato sto ga je lik u radnji predstavio kao "verovatno najbolji auto strain ikada napravljen" ( najbolji prinos i najpotentniji ). Nisam primetio niti jedan dnevnik sa njim pa me zanima da li neko ima iskustva sa ovom sortom. Isto tako sam hteo dinafemov Moby ali ga nije bilo pa sam uzeo GHS...da li ima velike razlike? [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Uzgoj FAQ
Iskustva sa sortama
Bottom