Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Uzgoj FAQ
Iskustva sa sortama
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Long balls Larry" data-source="post: 527383" data-attributes="member: 57818"><p>izbacio blue widdow iako mi se cini kao dobar strain i orig. skunk, a dodao <span style="font-size: 15px">Vanilla Kush od barneya - won 2nd Prize <a href="http://www.seedsman.com/en/cannabis-seeds/cannabis-cup-winners" target="_blank">Cannabis Cup</a> HTCC 2009. sve skupa 88€ sa stealthom. Za mene je ovo totalni overkill i samo se nadam da ce sjemenke izdrzat koju godinu, ali da sam isao ispod 80€ morao bi platit shipping.. Na kraju opet bolje ovako mislim..</span></p><p><span style="font-size: 15px"></span></p><p><span style="font-size: 15px">Samo bi jos pitao, sta mogu ocekivati realno od prinosa od ovih sorti? onako ugrubo, da sve prode u redu u boxu 1x1x2 sa 400w hps i vrhunska zemlje, gnojiva i sve đinđe, a bez puno treninga? pretpostavljam da mogu ocekivati oko 100g po biljci ako nju deklariraju kao 400-500g po m2?</span></p><p><span style="font-size: 15px"></span></p><p><span style="font-size: 15px">edit: nisam vidio mail od njih da imam 10% za prvu kupovinu (umjesto 5% koje sam iskoristio) i izgleda dvije critical kush. poslao im mail. mozda uspije..</span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Long balls Larry, post: 527383, member: 57818"] izbacio blue widdow iako mi se cini kao dobar strain i orig. skunk, a dodao [SIZE=4]Vanilla Kush od barneya - won 2nd Prize [URL='http://www.seedsman.com/en/cannabis-seeds/cannabis-cup-winners']Cannabis Cup[/URL] HTCC 2009. sve skupa 88€ sa stealthom. Za mene je ovo totalni overkill i samo se nadam da ce sjemenke izdrzat koju godinu, ali da sam isao ispod 80€ morao bi platit shipping.. Na kraju opet bolje ovako mislim.. Samo bi jos pitao, sta mogu ocekivati realno od prinosa od ovih sorti? onako ugrubo, da sve prode u redu u boxu 1x1x2 sa 400w hps i vrhunska zemlje, gnojiva i sve đinđe, a bez puno treninga? pretpostavljam da mogu ocekivati oko 100g po biljci ako nju deklariraju kao 400-500g po m2? edit: nisam vidio mail od njih da imam 10% za prvu kupovinu (umjesto 5% koje sam iskoristio) i izgleda dvije critical kush. poslao im mail. mozda uspije..[/SIZE] [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Uzgoj FAQ
Iskustva sa sortama
Bottom