Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Uzgoj FAQ
Iskustva sa sortama
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="CilI" data-source="post: 492615" data-attributes="member: 31288"><p>Sta ste se razpistoljili.</p><p>Većina bredera ima dobru vutru. Razlika je samo u tome / povprecan breder i vrhunski breder /, koliko imaju stabilnu liniju hibrida. Tu mislim, da nema izgovora oko fenotipa i slično. </p><p>Primjer;</p><p>Ove godine sam sadio auto mazar extra od BSB</p><p>Umjesto auto sam dobio foto. Zbog kisovitog vremena so vrhovi bili malo prozračni.</p><p>Berba je bila 27. 10. 2016</p><p>Kvalitet osušene vutre vrhunski. Miris jak i jako dopadljiv. Teško opisat.</p><p>Rad vutre nevjerojatan. Obično me radi vutra 3-4 sata. Ova od mazar extra 5 sati, stime da možeš uživati u radu budan 1- 1-5 sata pre nego zaspavas. Jedna od najboljih vutri što sam koristio. Izgleda da sam dobio foto sa kime so ukrstali autu sortu.</p><p></p><p>[ATTACH=full]114974[/ATTACH] [ATTACH=full]114975[/ATTACH]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="CilI, post: 492615, member: 31288"] Sta ste se razpistoljili. Većina bredera ima dobru vutru. Razlika je samo u tome / povprecan breder i vrhunski breder /, koliko imaju stabilnu liniju hibrida. Tu mislim, da nema izgovora oko fenotipa i slično. Primjer; Ove godine sam sadio auto mazar extra od BSB Umjesto auto sam dobio foto. Zbog kisovitog vremena so vrhovi bili malo prozračni. Berba je bila 27. 10. 2016 Kvalitet osušene vutre vrhunski. Miris jak i jako dopadljiv. Teško opisat. Rad vutre nevjerojatan. Obično me radi vutra 3-4 sata. Ova od mazar extra 5 sati, stime da možeš uživati u radu budan 1- 1-5 sata pre nego zaspavas. Jedna od najboljih vutri što sam koristio. Izgleda da sam dobio foto sa kime so ukrstali autu sortu. [ATTACH=full]114974[/ATTACH] [ATTACH=full]114975[/ATTACH] [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Uzgoj FAQ
Iskustva sa sortama
Bottom