Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Uzgoj FAQ
Iskustva sa sortama
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="DiskoKobaja" data-source="post: 492466" data-attributes="member: 43163"><p>Super Kul ovdje ekipa,citiram tudju izjavu i pokupim negativne komentare.. LoL..</p><p>[USER=44738]@Triptank[/USER] pa nisam ja ni reko da si ti reko da je zadnje smece..Jel vi svi napljugani pratite ovaj forum,il sam necitate dovoljno pazljivo?? Ja sam sadio 2x mephisto jedno 4 sorte,i ni jedna mi nije bila nesto za pusit,jel sam ja kenko po njima? nisam prvo sam preispito svoje G_$killz , da se razumijemo nit se ja zelim flejmat s tobom nit branim DP, uostalom jos nisam naso ni za 1 strejn samo pozitivne komentare, a i boze moj postoji oko 400breeda pa uvjek imamo izbor...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="DiskoKobaja, post: 492466, member: 43163"] Super Kul ovdje ekipa,citiram tudju izjavu i pokupim negativne komentare.. LoL.. [USER=44738]@Triptank[/USER] pa nisam ja ni reko da si ti reko da je zadnje smece..Jel vi svi napljugani pratite ovaj forum,il sam necitate dovoljno pazljivo?? Ja sam sadio 2x mephisto jedno 4 sorte,i ni jedna mi nije bila nesto za pusit,jel sam ja kenko po njima? nisam prvo sam preispito svoje G_$killz , da se razumijemo nit se ja zelim flejmat s tobom nit branim DP, uostalom jos nisam naso ni za 1 strejn samo pozitivne komentare, a i boze moj postoji oko 400breeda pa uvjek imamo izbor... [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Uzgoj FAQ
Iskustva sa sortama
Bottom