Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Uzgoj FAQ
Iskustva sa sortama
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="form" data-source="post: 411954" data-attributes="member: 43183"><p>Eto baš sam razmišljao o tome kako bi bilo dobro otvoriti temu di bi se pisalo o eksperimentima koje provodimo tijekom uzgoja, što smo na kraju naučili, sve onako kratko, reklo bi se samo esencijalne stvari,</p><p>a uleti mi ova tema koju inače ne viđam često u novom sadržaju foruma.</p><p>Pa tim povodom ukratko bih se osvrnuo na moj zadnji uzgoj channel+ koji je jučer pobran i stavljen na sušenje.</p><p>Biljku sam držao u vege fazi 22 dana, a cvjetanje je trajalo oko 50 i koji dan.</p><p>Ono što sam ja učinio bilo je da sam jednu biljku topirao a drugu supertopirao, čisto da vidim razliku u prinosu.</p><p>Pobjedu je odnijela super topirana i to cijelih 30 grama na ukupnu količinu grubo otrimanih svježih vrhova i manjih vrhova maksimalno očišćenih od debljih grana stabljike, tako kad se sve to skupa posuši, razlika će biti minorna.</p><p>Inače, biljka je izrasla cca 60-ak cm tako da će odgovarati onima koji imaju niske bokseve i dosta pije vode, a gnojio sam je tri puta tijekom cijelog vremena uzgoja i to sa pola doze. Ili je zemlja dobra ili biljka stvarno nije pokazala nikakvu potrebu da dodatnom hranom.</p><p>Fotke obranog nemam ali kad se ovo posuši idu fotke tegli.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="form, post: 411954, member: 43183"] Eto baš sam razmišljao o tome kako bi bilo dobro otvoriti temu di bi se pisalo o eksperimentima koje provodimo tijekom uzgoja, što smo na kraju naučili, sve onako kratko, reklo bi se samo esencijalne stvari, a uleti mi ova tema koju inače ne viđam često u novom sadržaju foruma. Pa tim povodom ukratko bih se osvrnuo na moj zadnji uzgoj channel+ koji je jučer pobran i stavljen na sušenje. Biljku sam držao u vege fazi 22 dana, a cvjetanje je trajalo oko 50 i koji dan. Ono što sam ja učinio bilo je da sam jednu biljku topirao a drugu supertopirao, čisto da vidim razliku u prinosu. Pobjedu je odnijela super topirana i to cijelih 30 grama na ukupnu količinu grubo otrimanih svježih vrhova i manjih vrhova maksimalno očišćenih od debljih grana stabljike, tako kad se sve to skupa posuši, razlika će biti minorna. Inače, biljka je izrasla cca 60-ak cm tako da će odgovarati onima koji imaju niske bokseve i dosta pije vode, a gnojio sam je tri puta tijekom cijelog vremena uzgoja i to sa pola doze. Ili je zemlja dobra ili biljka stvarno nije pokazala nikakvu potrebu da dodatnom hranom. Fotke obranog nemam ali kad se ovo posuši idu fotke tegli. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Uzgoj FAQ
Iskustva sa sortama
Bottom