Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Uzgoj FAQ
Iskustva sa sortama
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="zlavjestica" data-source="post: 320394" data-attributes="member: 28551"><p>ima li tko iskustvo sa novom sortom CBD Seeds-a " One To One" ???</p><p>pitala sam ih o genetici..ali su se napravili blesavi ( top secret ) i ovako mi odgovorili </p><p></p><p>" One to One is a strain developed by CBD seeds. Last years batch won the CBD Master at Spannabis with the highest concentration, 14%. results cannot b guaranteed, but can be bettered....In CBD Seeds we follow carefully the latest medical and scientific studies around cannabis is </p><p>why we can focus our projects to develop specific products like this. Recent</p><p>advances in the study of plant genes responsible for synthesis of </p><p>cannabinoids, have allowed elucidate that crosses and hybrids produce a </p><p>certain chemotype. Ou4r last batch is closing the gap on the 7/8 proportion needed to stop stem cells from reproducing. I can send lab tests if you wish to see them mate. we are trying to concentrate on a couple of good products rather than widen our range to extremes that cannot be controlled "</p><p></p><p>a ovo je sluzhbeni opis </p><p><a href="http://en.seedfinder.eu/strain-info/One_To_One/CBD_Seeds/" target="_blank">http://en.seedfinder.eu/strain-info/One_To_One/CBD_Seeds/</a></p><p></p><p>+ oni koji pokushavaju uganjati high CBD sorte od Sin City Seeds ( vech mjesecima ganjam ) harlesin , incredible power , treasure island..</p><p>evo samo informacija : nishta do dalnjega...malo sam zajahala i dobila odgovor..naime..nisu josh stabilizirane..malo su se zaletili i postavili ih u ponudu..rade na tome intenzivno bla bla bla..uglavnom..do daljnjeg nishta..zato..ne kupujte te strainove ukoliko ne dolaze u originalnom pakiranju ( poshto ima seedbankova koji che prodati svashta )</p><p></p><p></p><p></p><p>Blue Widow ..a mozhda da bacish pogled i na Critical Jack od Dinafema</p><p></p><p>(sorry na posta..josh se uhodavam na novom forumu..pa nisam sigurna kako bi ispalo da sam quotala i stavila i svoje pitanje...tj.dali bi se neshto izgubilo.slabije vidjelo )</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="zlavjestica, post: 320394, member: 28551"] ima li tko iskustvo sa novom sortom CBD Seeds-a " One To One" ??? pitala sam ih o genetici..ali su se napravili blesavi ( top secret ) i ovako mi odgovorili " One to One is a strain developed by CBD seeds. Last years batch won the CBD Master at Spannabis with the highest concentration, 14%. results cannot b guaranteed, but can be bettered....In CBD Seeds we follow carefully the latest medical and scientific studies around cannabis is why we can focus our projects to develop specific products like this. Recent advances in the study of plant genes responsible for synthesis of cannabinoids, have allowed elucidate that crosses and hybrids produce a certain chemotype. Ou4r last batch is closing the gap on the 7/8 proportion needed to stop stem cells from reproducing. I can send lab tests if you wish to see them mate. we are trying to concentrate on a couple of good products rather than widen our range to extremes that cannot be controlled " a ovo je sluzhbeni opis [url]http://en.seedfinder.eu/strain-info/One_To_One/CBD_Seeds/[/url] + oni koji pokushavaju uganjati high CBD sorte od Sin City Seeds ( vech mjesecima ganjam ) harlesin , incredible power , treasure island.. evo samo informacija : nishta do dalnjega...malo sam zajahala i dobila odgovor..naime..nisu josh stabilizirane..malo su se zaletili i postavili ih u ponudu..rade na tome intenzivno bla bla bla..uglavnom..do daljnjeg nishta..zato..ne kupujte te strainove ukoliko ne dolaze u originalnom pakiranju ( poshto ima seedbankova koji che prodati svashta ) Blue Widow ..a mozhda da bacish pogled i na Critical Jack od Dinafema (sorry na posta..josh se uhodavam na novom forumu..pa nisam sigurna kako bi ispalo da sam quotala i stavila i svoje pitanje...tj.dali bi se neshto izgubilo.slabije vidjelo ) [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Uzgoj FAQ
Iskustva sa sortama
Bottom