Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Uzgoj FAQ
Iskustva sa sortama
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="metalmaniac" data-source="post: 257836" data-attributes="member: 9174"><p>eto, pošto nisam vodio dnevnik, da ovdje kažem koju riječ o ovogodišnjim sortama...</p><p></p><p>sve biljke su rasle u 15 L kantama, zemlja je bila Valentin za cvijeće (composane ili TM nisam mogao pronaći, a bilo je hitno) i pokazala se kao ne baš najbolja, tj. siromašna je i biljke su već nakon 3 tjedna pokazivale razne nedostatke.</p><p></p><p>Paradise Seeds Auto Jack</p><p></p><p>odličan automatik, otporan na nametnike i plijesan, može dati ogromni urod, traži puno vode i dosta gnojiva. pošto sam imao nekvalitetnu zemlju i probleme sa zalijevanjem, biljke nisu dostigle svoj maksimum ali sam svejedno iz 3 komada dobio 210g suhoga, a moglo je bez problema i duplo više, možda čak još i više. cvjetovi su dosta sitni i tvrdi, ima ih jako veliki broj. zasad sam ga probao samo jednom, high je čisti sativa iliti "drito u glavu", detaljni smoke report će biti nakon nekoliko tjedana curanja.</p><p></p><p>DP Think Different</p><p></p><p>ne bih previše pisao, pošto je već bila viđena na forumu i u mojem prošlogodišnjem dnevniku, a i u nekoliko novijih. sve u svemu, nije me razočarala, iako su visoke temperature, suša i nedostatak gnojiva napravili svoje. cvjetovi su bili ogromnih dimenzija ali šuplji, iz 4 biljke dobio sam 260 grama, a moglo je biti isto tako barem 2-3x više. 3 biljke su bile indica fenotip, 4. je bila više sativa. nisam još probao pa ne znam kakav je rad...</p><p></p><p>Pyramid seeds Auto Northern Lights</p><p></p><p>ovu sortu je očito najviše pogodila loša zemlja, prva je počela pokazivati nedostatke. kao i Jack, može progutati dosta gnojiva i dati ogromne urode. cvjetovi su bili jako mršavi i prozračni, no ipak se iz jedne biljke nakupilo 50 grama, bez problema je moglo i 150-200, baš kako Pyramid i obećava...</p><p>probao sam jednom, rad me malo podsjeća na OG Kush, vrlo dobar dim. smoke report kroz nekoliko tjedana, kao i za ostale.</p><p></p><p>sve u svemu, zadovoljan sam urodom i kvalitetom, da nisam imao problema sa zalijevanjem i gnojenjem bio bi barem dvostruko veći urod, ali ja sam i više nego zadovoljan sa 520 grama iz 8 automatika, miran sam do sljedećeg harvesta...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="metalmaniac, post: 257836, member: 9174"] eto, pošto nisam vodio dnevnik, da ovdje kažem koju riječ o ovogodišnjim sortama... sve biljke su rasle u 15 L kantama, zemlja je bila Valentin za cvijeće (composane ili TM nisam mogao pronaći, a bilo je hitno) i pokazala se kao ne baš najbolja, tj. siromašna je i biljke su već nakon 3 tjedna pokazivale razne nedostatke. Paradise Seeds Auto Jack odličan automatik, otporan na nametnike i plijesan, može dati ogromni urod, traži puno vode i dosta gnojiva. pošto sam imao nekvalitetnu zemlju i probleme sa zalijevanjem, biljke nisu dostigle svoj maksimum ali sam svejedno iz 3 komada dobio 210g suhoga, a moglo je bez problema i duplo više, možda čak još i više. cvjetovi su dosta sitni i tvrdi, ima ih jako veliki broj. zasad sam ga probao samo jednom, high je čisti sativa iliti "drito u glavu", detaljni smoke report će biti nakon nekoliko tjedana curanja. DP Think Different ne bih previše pisao, pošto je već bila viđena na forumu i u mojem prošlogodišnjem dnevniku, a i u nekoliko novijih. sve u svemu, nije me razočarala, iako su visoke temperature, suša i nedostatak gnojiva napravili svoje. cvjetovi su bili ogromnih dimenzija ali šuplji, iz 4 biljke dobio sam 260 grama, a moglo je biti isto tako barem 2-3x više. 3 biljke su bile indica fenotip, 4. je bila više sativa. nisam još probao pa ne znam kakav je rad... Pyramid seeds Auto Northern Lights ovu sortu je očito najviše pogodila loša zemlja, prva je počela pokazivati nedostatke. kao i Jack, može progutati dosta gnojiva i dati ogromne urode. cvjetovi su bili jako mršavi i prozračni, no ipak se iz jedne biljke nakupilo 50 grama, bez problema je moglo i 150-200, baš kako Pyramid i obećava... probao sam jednom, rad me malo podsjeća na OG Kush, vrlo dobar dim. smoke report kroz nekoliko tjedana, kao i za ostale. sve u svemu, zadovoljan sam urodom i kvalitetom, da nisam imao problema sa zalijevanjem i gnojenjem bio bi barem dvostruko veći urod, ali ja sam i više nego zadovoljan sa 520 grama iz 8 automatika, miran sam do sljedećeg harvesta... [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Uzgoj FAQ
Iskustva sa sortama
Bottom