Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Uzgoj FAQ
Iskustva sa sortama
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="caspe" data-source="post: 217803" data-attributes="member: 26535"><p>Pozdrav, evo ovako... prošlogodišnji outdoor mi je neka sitna duša pobrala, ostao mi je jedan super lemon haze kojeg sam dovršavao na terasi jer samo njega su mi ostavili ti koji su pobrali ostale, pa sam ga doma prebacio u posudu.</p><p>Pa sad razmišljam da ove godine odradim od pocetka na terasi jer mi se više neda tražit sigurno mjesto, a hvala bogu da su mi susjedi više nego friendly neki cak puše, tako da sad tražim strain koji bi odabrao. Mislio sam neke automatike, al ipak ne... prinos mi neodgovara i nemogučnost nekog žeščeg trening.</p><p>Odabir je pao na critical kush od barneys farma ili skunk #1 od sensia koji je 39e za 10 fem sjemenki, a kush od barneys je ista cijena samo 5 fem sjemenki... pa tu imam dilemu </p><p>U obzir mi dolaze dvije biljke max. koje bi se trenirale maksimalno da ne idu u visinu preko 70ak cm</p><p>Bile bi u posudama od 12 litara i naravno u njima bi bila terramagma, a o gnjoju cu naknadno razmišljat</p><p></p><p>Eto pa molim profesionalce da daju svoje mišljenje, a znam da ih ima ovdje :dada</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="caspe, post: 217803, member: 26535"] Pozdrav, evo ovako... prošlogodišnji outdoor mi je neka sitna duša pobrala, ostao mi je jedan super lemon haze kojeg sam dovršavao na terasi jer samo njega su mi ostavili ti koji su pobrali ostale, pa sam ga doma prebacio u posudu. Pa sad razmišljam da ove godine odradim od pocetka na terasi jer mi se više neda tražit sigurno mjesto, a hvala bogu da su mi susjedi više nego friendly neki cak puše, tako da sad tražim strain koji bi odabrao. Mislio sam neke automatike, al ipak ne... prinos mi neodgovara i nemogučnost nekog žeščeg trening. Odabir je pao na critical kush od barneys farma ili skunk #1 od sensia koji je 39e za 10 fem sjemenki, a kush od barneys je ista cijena samo 5 fem sjemenki... pa tu imam dilemu U obzir mi dolaze dvije biljke max. koje bi se trenirale maksimalno da ne idu u visinu preko 70ak cm Bile bi u posudama od 12 litara i naravno u njima bi bila terramagma, a o gnjoju cu naknadno razmišljat Eto pa molim profesionalce da daju svoje mišljenje, a znam da ih ima ovdje :dada [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Uzgoj FAQ
Iskustva sa sortama
Bottom