Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Uzgoj FAQ
Iskustva sa sortama
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="weedoye" data-source="post: 215962" data-attributes="member: 3926"><p>BB raste do 30-35 dana cvetanja, ne naraste ni pola od rasta u vegetaciji, miris nije jak ili sam ja navikao na njega, deluje</p><p>opustajuce, smirujuce, uspavljujuce, idealan za pred spavanje, bolove, nema neki rad za u toku dana.</p><p>Pije djubrivo ko lud, dobro podnosi stres, dobar za scrog... Eto to su moja neka iskustva iz prethodnog</p><p>growa a i tekuceg. Mozes pogledati moje dnevnike. Poz</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="weedoye, post: 215962, member: 3926"] BB raste do 30-35 dana cvetanja, ne naraste ni pola od rasta u vegetaciji, miris nije jak ili sam ja navikao na njega, deluje opustajuce, smirujuce, uspavljujuce, idealan za pred spavanje, bolove, nema neki rad za u toku dana. Pije djubrivo ko lud, dobro podnosi stres, dobar za scrog... Eto to su moja neka iskustva iz prethodnog growa a i tekuceg. Mozes pogledati moje dnevnike. Poz [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Uzgoj FAQ
Iskustva sa sortama
Bottom