Sretan 420 day svima, neka godina bude dobra, a problema sto manje....
fala takodje
nego, taj g13, jel to otac ili majka od liberty? prvi put je grovas?
Sretan 420 day svima, neka godina bude dobra, a problema sto manje....
Moje iskustvo sa bubom u indoru je lose. Imao sam jednu preko zime i sad imam jednu sto odbrojava poslednje dane. Posle prve sam mislio da je jednostavno losa genetika ili visoka vlaga posto pise da ne voli vlagu. Ali i druga je identicna prvoj i ako vlaga nije prelazila 50%. Tamna biljka, jak miris, po meni neprijatan. Hedovi sitni, nikakvi, ali jako lep rad. U svakom slucaju 2 najbednije biljke u mojoj karijeri. Jos ne mogu da prezalim 45e. Jednu sam poklonio, 2 razocarale i sad polazem nade da ce preostale 2 da poprave utisak u prirodi.Pa dobio sam gratis bubbu zato pitam.. Nezz jel mi je pametno ostavit za in ili s hashplant u out...
Tnks na info
ok, nije na centar za ravnotezu , ali jeste na pritisak, pada ko lud, prosto ti se zacrni/crveni pred ocima, bukvalno sam samo seo/legao u verandi kad sam isao da zakljucam.ahahahaha, ja ne moram vise ni to, ovaj sensi skank utice na centar za ravnotezu nekako??? nisam jos pao doduse ali se tokom influenca par puta zanesem kao da cu! shit.
Kucaj u trazilicu Mephisto genetics, ili prelistaj u zavrsenim unutrasnjim dnevnicima. Ima par dnevnika, mozda nesto od koristi
ako je od ghs, strecuje kao lud, 50%jedna lemon skunk
Tako je, od ghs je..ali topirao sam ga prije 10 dana drugi put od starta( proklijan u polovici maja) sve po sjetvenom kalendaru ide i sad je grmic od metar/metar i pol sa 8 topova a jos ima za rasti sigurno 20 dana..pistile je pokazala prije 10 dana cca..ako je od ghs, strecuje kao lud, 50%
to do cvetanja, a kad pocne da cveta ide i takozvani strec, do 50% + tu nema spasaa jos ima za rasti sigurno 20 dana.
To mi se sviđa svakako zato sam ju piknuo mjesec dana kasnije da ne dobim cudoviste od 3-4 metra nego 2-2 i pol recimo makar, tko zna mozda me iznenadito do cvetanja, a kad pocne da cveta ide i takozvani strec, do 50% + tu nema spasa
Znaci moze se rec da je lutrija izgurat do samog kraja, makar lemone koje imam nisu skrooz na skrooz sativicni kao tvoji, Grouchy...vidjeh kd Dr.Martina dnevnik, cista perverzija od biljone do hedovae da, jos nesto, limun skank ima nekoliko fenova,, moj bio neki teski sativasti, procvetao tek oko 10og septembra.
da, prosto sam mu zavideo iste godine sadili i na slicnoj geografskoj duzini, cak i klima slicna, njegovi procvetali 20 i nekog avgusta.cista perverzija od biljone do hedova
Znaci prije 25-og desetog ne trebam ni pomisljati na berbu..ako procvate u osmom jelda, prosto sam mu zavideo iste godine sadili i na slicnoj geografskoj duzini, cak i klima slicna, njegovi procvetali 20 i nekog avgusta.