Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Medicina
Informacije o bolestima za koje je poznato da kanabis ima utjecaja
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="FatOne" data-source="post: 652698" data-attributes="member: 55817"><p>Ovako stoje stvari i stvarno bi mi dobrodosla pomoc nekog ko ima iskustva. </p><p>Sljedeca je stvar, cura mi pati od anksioznosti,ali po meni je tu mnogo vise dijagnoza od same ansioznosti. Uspio sam je nagovoriti nakon godinu dana svađa i nagovaranja da krene doktoru (sutra krece.).</p><p></p><p>Zanima me sa kojim strainom bi mogao ublaziti te psihicke probleme. Nemoze se kocentrirati, ima probleme sa panicnim napadima, nemoze nac zanimaciju, nema volju za nista, smeta joj sto ja to sve mogu, te izaziva svađe tamo gdje nema materijala za svađu, najveci problem od svega je kronicna ljubomora bez razloga. </p><p>Objasnit cu ukratko: Znaci njoj smeta sto uopce postoji zenski rod osim nje, Nemoze vidjet drugu zenu ako je svjesna da sam i ja u mogucnosti vidjet. TV, filmovi, setnja gradom, spotovi, bilo sto gdje postoji mogucnost pojave zenskog roda mi nemozemo radit jer njoj postane lose. Najlakse je opisat to na nacin da nas je ona izolirala od stvarnosti i zatocila nas u nasa 4 zida, znam da sam i sam kriv za to sto sam dopustio da se to desi ali jbg nema nazad. Samo nada da cemo nekako uspjeti rijesti ovu situaciju, jer fakat opcija raskida ove veze ne dolazi u obzir. Ja sam joj velika podrska i bez mene je u jos vecem rasulu, ali zbog svega toga sam i ja pod velikim stresom (u mojim godina nebi trebala nikom kosa sjedit i otpadat ali to se desava.) tako da je svaki savjet dobrodosao. Ali molio bi da to ucine ljudi koji su imali slicnih psihickih problema kao ona te ih sada drze pod kontrolom.</p><p> Vrlo lagano razvije ovisnost o bilo cemu (kava, cigara, trava, sex, mljeko, pa cak i alkohol je bio u pitanju prije nego smo bili skupa.)</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="FatOne, post: 652698, member: 55817"] Ovako stoje stvari i stvarno bi mi dobrodosla pomoc nekog ko ima iskustva. Sljedeca je stvar, cura mi pati od anksioznosti,ali po meni je tu mnogo vise dijagnoza od same ansioznosti. Uspio sam je nagovoriti nakon godinu dana svađa i nagovaranja da krene doktoru (sutra krece.). Zanima me sa kojim strainom bi mogao ublaziti te psihicke probleme. Nemoze se kocentrirati, ima probleme sa panicnim napadima, nemoze nac zanimaciju, nema volju za nista, smeta joj sto ja to sve mogu, te izaziva svađe tamo gdje nema materijala za svađu, najveci problem od svega je kronicna ljubomora bez razloga. Objasnit cu ukratko: Znaci njoj smeta sto uopce postoji zenski rod osim nje, Nemoze vidjet drugu zenu ako je svjesna da sam i ja u mogucnosti vidjet. TV, filmovi, setnja gradom, spotovi, bilo sto gdje postoji mogucnost pojave zenskog roda mi nemozemo radit jer njoj postane lose. Najlakse je opisat to na nacin da nas je ona izolirala od stvarnosti i zatocila nas u nasa 4 zida, znam da sam i sam kriv za to sto sam dopustio da se to desi ali jbg nema nazad. Samo nada da cemo nekako uspjeti rijesti ovu situaciju, jer fakat opcija raskida ove veze ne dolazi u obzir. Ja sam joj velika podrska i bez mene je u jos vecem rasulu, ali zbog svega toga sam i ja pod velikim stresom (u mojim godina nebi trebala nikom kosa sjedit i otpadat ali to se desava.) tako da je svaki savjet dobrodosao. Ali molio bi da to ucine ljudi koji su imali slicnih psihickih problema kao ona te ih sada drze pod kontrolom. Vrlo lagano razvije ovisnost o bilo cemu (kava, cigara, trava, sex, mljeko, pa cak i alkohol je bio u pitanju prije nego smo bili skupa.) [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Medicina
Informacije o bolestima za koje je poznato da kanabis ima utjecaja
Bottom